Sony xperia z2 ölü piksel sorunu, kasa açıklığı ve lens kayması

Benimkini servise vermiştim ölü piksel için 3 is günü içerisinde yenisini test edilmiş halde verdiler onun için mutluyum.
Şunuda söyleyeyim telefon su gecırmıyor diye illaki suya sokmak mi gerekiyor. Adamlar suya dayanıklı olduğunu söylüyorlar tamam iyi birşey dogru da söylüyorlar ama ben kalkıpta mesela bi kovanın içerisinde bekleteyım bir test yapayım demedim ne gerek var alın doğru düzgün kullanın. Garantiye gırmemesı de normal birsey suyun ne şekilde girdiğini bılmedıklerınden belki kapağı açık kaldı. Şansınız varmış degıstırmısler gerçi 65 gün biraz fazla ama servisle alakalıdır.

Bir ay önce z2 aldim. Elimde note 2 vardi. Size z2 nin conslarini sayayim
1) ekran dokunmatigi samsung kadar hizli degil (hic bir koruyucu film kullanmiyorum)
2) arka kamerasi gayet guzel ama isikli ortamda resmi donuklastiriyor ve ön kamerasi son derece kötü
3) hotspot bazen kesiliyor veri aktarimi yavasliyor.
4) sarj kablosu giris yeri cok sacma bi yerde. Manyetik sarj cihazi aldim ama sarj olma hizinda fark yok
5) tutmasi zor bir telefon, elde cabuk kayiyor
6) bir kac uygulama açıldığında nite iki kadar yavasliyor
7) kisiler menusu kullanışlı degil
8) konusurken ses gitmiyor. Hoparlor cizirti yapiyor. Haporler kalitesi iyi degil.
9) internet hizi nispeten dusuk
10) sarj ve sim card giris yerinin kapagi zamanla acilabilecek turden
11) yazi yazarken samsungtaki kadar rahat degilim. Keyboard kisitliyor.
12) aynı anda birden fazla uygulama calistirma özelligi cok iyi degil
13) varsayılan uygulama.secemiyor tel
14) kendi orijinal kilifini aldim. Konusurken kilifi kapattigimda ekran hemen hareketw gecip kapanmiyor. Dolayisiyla arama sonlandirma tusuna carpan kilif aramayi kapatiyor

Eglence icin iyi bir telefon. Kameranin Gunduz çekimleri cok iyi. Ama kamera kullandikca yavasliyor. Bir liseli bir universiteli ya da telefonu isi geregi kullanmayan insan icin gayet iyi bir telefon. Ama fonksiyonellik acisindan geride kaliyor. Istediginizi samsungtaki gibi bir anda yapamiyorsunuz. Ve kesinlikle.samsung kadar hizli sarj olmuyor.

Bugun z2 mi satip note 4 aliyorum. Samsungun kalitesini kiyaslayamam. Nokta:)

Piksel yanmasi ve kasa acikligi gibi sıkıntılar yasamadim. Ancak htc samsung.iphone uc markayi da kullanfim. Yazilim ve donanim performansina bakacak olursak telefon kisa surede yavaslayacak gibi. Isinma sorunu var. Abartma demeyin. Bu mesaji yazarken bile isindi. Stamina moduna almazsaniz sarjiniz aksama yuzde yirmilere iner. Telefondan bir pcdeki performansı bekliyorsaniz kesinlikle samsung. Malesef ne htc ne sony menu duzeni konusumda samsung kadar prof. Degil

1) ekran dokunmatigi samsung kadar hizli degil (hic bir koruyucu film kullanmiyorum)
2) arka kamerasi gayet guzel ama isikli ortamda resmi donuklastiriyor ve ön kamerasi son derece kötü
4) sarj kablosu giris yeri cok sacma bi yerde. Manyetik sarj cihazi aldim ama sarj olma hizinda fark yok
8) konusurken ses gitmiyor. Hoparlor cizirti yapiyor. Haporler kalitesi iyi degil.
14) kendi orijinal kilifini aldim. Konusurken kilifi kapattigimda ekran hemen hareketw gecip kapanmiyor. Dolayisiyla arama sonlandirma tusuna carpan kilif aramayi kapatiyor

Eglence icin iyi bir telefon. Kameranin Gunduz çekimleri cok iyi. Ama kamera kullandikca yavasliyor. Bir liseli bir universiteli ya da telefonu isi geregi kullanmayan insan icin gayet iyi bir telefon. Ama fonksiyonellik acisindan geride kaliyor. Istediginizi samsungtaki gibi bir anda yapamiyorsunuz. Ve kesinlikle.samsung kadar hizli sarj olmuyor.

Piksel yanmasi ve kasa acikligi gibi sıkıntılar yasamadim. Ancak htc samsung.iphone uc markayi da kullanfim. Yazilim ve donanim performansina bakacak olursak telefon kisa surede yavaslayacak gibi. Isinma sorunu var. Abartma demeyin. Bu mesaji yazarken bile isindi. Stamina moduna almazsaniz sarjiniz aksama yuzde yirmilere iner. Telefondan bir pcdeki performansı bekliyorsaniz kesinlikle samsung. Malesef ne htc ne sony menu duzeni konusumda samsung kadar prof. Degil
Arkadaşımda var tek sıkıntısı su geçirecek diye korkuyor başka hiçbir sıkıntısı yok.

Herkesin zevkıne gore degısır. Ben samsung da kullandım hic kalite hıssıyatı vermiyor ki birde note 2 ile z2 yi kısyaslamak çok komik. Belkide beklentılerınız çok yüksek alt tarafı telefon yani uçak mi bu. Bende kullanıyorum ama bu dedıklerınızın hiçbirisi yok. Sadece sim kart girişi dediğiniz gibi zamanla kolay açılabilir onunda çözümü yok su gecırmesın diye bir yerden fedakarlık etmişler. Samsungun note serisi dışında hiçbir telefonu 5 para etmez bence ama yerden yere vurmuyorum markayı . Note serısındede note3 ve note4 iyi kullandım oradan biliyorum. Ama note 3 kullananlar telefon yavasliyor diye çok şikayetçi onuda soyleyeyim. Yani hiçbirisi kusursuz değil onun için çamur atmayalım.

Herkesin zevkıne gore degısır. Ben samsung da kullandım hic kalite hıssıyatı vermiyor ki birde note 2 ile z2 yi kısyaslamak çok komik. Belkide beklentılerınız çok yüksek alt tarafı telefon yani uçak mi bu. Bende kullanıyorum ama bu dedıklerınızın hiçbirisi yok. Sadece sim kart girişi dediğiniz gibi zamanla kolay açılabilir onunda çözümü yok su gecırmesın diye bir yerden fedakarlık etmişler. Samsungun note serisi dışında hiçbir telefonu 5 para etmez bence ama yerden yere vurmuyorum markayı . Note serısındede note3 ve note4 iyi kullandım oradan biliyorum. Ama note 3 kullananlar telefon yavasliyor diye çok şikayetçi onuda soyleyeyim. Yani hiçbirisi kusursuz değil onun için çamur atmayalım.
Katılıyorum samsung malzeme kalitesi olarak çok geride şimdi metal telefon üretmeye başladı belki bu sefer sağlam bir şeyler çıkar.Kardeşimde s4 mini var arka kapak sanki karton gibi hemende çizilip bükülüyor.

LG G3 kral diyenlere şaşıyorum. Sony Xperia Z2,LG G3 vb... aynı segmentdeki telefonlar karşılaştırldığında en düşük LG G3 kalıyor
Adreno 330 2k ekran da mı iyi performans verir yoksa full hdde mi ?? buna göre kıyaslayın

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı