Sony Xperia Z2 Takılma Sorunu

Animasyonlar kapalı format attım diyorum. Yani gereksiz uygulama da yok. Kullanmadığım her şeyi de kaldırdım. Garantiye göndermeyi düşünüyorum, fakat değiştirmezlerse?
@Egemen

Bir de ekranın üstünde boydan boya bir parlaklık var. Normal ekranın parlaklığından daha fazla beyazımsı bir parlaklık.

Bir zahmet edip kapatsaydınız animasyonları. Format atınca olan bir şey degil o elinle ayarlayacaksın. Format atsan da kullanmadığını kaldırsan da içinde gereksiz uygulama kalacak yine. Onları devre dışı bırakman lazım. Ama bu format attım diyorum tavrı ile bir yere varamayız. Keyfiniz bilir.

Siz çok yanlış anladınız. Format attım, gereksiz uygulamaları sildim. (formattan sonra). Geliştirici Seçenekleri'nden animasyon ölçeklerini sıfırladım ama değişmedi bir şey.

Tamam, şimdi doğru anladım. Bu uygulamaları devre dışı bırakıp bir deneyin bir de. Google+, Hangout varsa onları da tabii. Bunlardan sonra olmazsa da telefonda bir bozukluk vardır. Servise verin vakit kaybetmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…