Sony xPeria Z3, Z4

Meg

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler, bu sıralar telefonum kendinden geçmeye başladı artık dayanamayacak seviyeye geldim. Acaba z3 alsam z4 çıktığında bir kaybım olur mu yoksa z4 beklemelimiyim? Eğer bekle derseniz z4 çıkış fiyatı ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler.

Nexus 6'yı bu kadar öne çıkaran olayı nedir? Kime sorsam nexus beklesen iyi olur diyor.

Ben olsam beklerdim hocam neden dersen ocaktan sonra piyasaya 64 bitli işlemciler çıkar yani snapdragon 810 lular. Ben senin yerinde olsam çok acil değilse beklerim.

Nexus, arkadaşların dediği gibi üst donanımı ve saf Android yapısı ile iyi bir performans sunuyor. Yeni Nexus 6 & Nexus X'in Motorola markasına yaptırılması bana göre iyi olmamış. Motorola zaten Lenovo şirketi tarafıdan satın alındı ama Nexus 6 yerine farklı bir telefon almanı öneririm. Daha performanslı cihazlar piyasada mevcut. Sony, Z3'ten sonra 6 ayda bir telefon çıkarmayacağını duyurmuştu ve Z4 için söylentiler bile yok. Samsung seviyorsan Note 4 alabilirsin. Ama benim önerim Xperia Z3.

Sony Xperia Z4 Özellikleri Sızdı! - Technopat
Yukarıdaki linkte bazı bilgilendirmeler verilmiş.
Kişisel fikrim olarak z2 ve z3 arasında çok bir fark yok.
Z4 büyük ihtimalle 2015'te çıkacak. Onu bekleyebilirsiniz.
Son olarak üst seviye bir telefon alacağınız için Sony Samsung Nexus gibi cihazlar zaten size hız konusunda büyük bir problem çıkarmayacaktır. Bakmanız gereken en önemli özellikler dış yapısının elinize oturması, hoşunuza gitmesi ve daha çok hangi amaçla kullanacaksanız o cihaza yönelmeniz. (Kamera ya da ekstra özellikler gibi)

Nexus 6'dan daha performanslı cihazlar piyasa da mı mevcut? Sanırım farklı dünyalarda yaşıyoruz.

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkürler. Sanırım ocak ayı gibi telefonumu yenileyeceğim o zamana kadar her şey daha net olur gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…