Sony Xperia Z5 Compact Hala Alınır Mı?

VaToz.

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2015
Mesajlar
34
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu telefonu almak için bugün Teknosa'ya gittim. Siyah modelini alacaktım fakat Türkiye'de siyahı hiçbir yerde yokmuş. Satış elemanı bu telefonlar çok arıza çıkarıyor, kullanıcı tarafından beğenilmedi, modeli eskidi, satışı durduruldu gibi şeyler söyledi. Bana mantıklı gelmedi çünkü birçok inceleme videosu izledim hepsinde beğeniliyor. Siz nasıl değerlendirirsiniz? Ve bu telefon hala alınır mı?
 
Namı diğer, küçük canavar. Kendisi oldukça hızlı bir cihaz, size bunları söyleyen insanlar gt420 ekran kartını günümüzde oyun bilgisayarlarına koyup satan tipler, onlar para kazanmak için, size daha pahalı bir cihazı aldırmak için söyledikleri şeyler. Cihazın ekranı küçük olduğu için performansı yüksek oluyor. Dün bir konuda da aynı şekilde siyah Z5 C bulunmadığını öğrendim, demek ki satışlar ya çok iyi oldu ve ellerindeki ürünler tükendi ya da siyah renkli cihaz pek satılmadı ve piyasadan kaldırıldı. Eğer senin için bir sıkıntısı yoksa başka renk te olanları almanı tavsiye ederim.
 
Her yıl telefon değiştirip en günceli bende olsun gibi bir takıntın yoksa ve özellikle küçük ekranına rağmen amiral gemi telefonlarındaki gibi bir performans almak istiyorsan gayet alınabilir, uzun süre idare edebilecek bir telefon.
 
Kesinlikle öyle bir takıntım yok. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Satış elemanı moralimi çok bozmuştu siz düzelttiniz. Yarın bir de Sony Center'e gideceğim siyah model için.
 
İçine kurt düşürmüş olmıyim ama z5 serisinde ısınma sorunu var diye bir sürü yorum okudum almadan önce bidaha düşün araştır derim
 
Telefonda ısınma var ama bu ısınma en çok Z5 ve Z5 P da var, Z5 C diğerleri kadar değil. Telefon sd810 kullanıyor bu yüzden ısınma var, ama ısı sorununu termal borular ile azaltıldı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı