Ne tür sorunları vardı telefonun?Bizzat kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. XA1'de kullandım. Aynı sorunlar onda da vardı.
Bütçenizi 1200 TL bandına çekerseniz istediğiniz kriterde cihaz bulabilirsiniz.
Ne tür sorunları vardı telefonun?
Peki Xiaomi Redmi 5'e ne diyorsun?*Öncelikle batarya performansı rezalet. Orta segment cihazlar arasında kullandığım ve gördüğüm en kötüsü diyebilirim.
*Dokunmatik sorunu var. 2.5 D kesimden dolayı dış ekranı aşırı kalın tutmuşlar. Kenarlardan bakılınca gerçekten Edge havası veriyor fakat bu durum dokunmatik performansına olumsuz yansıyor.
*Yonga setinden kaynaklı çok sayıda hata ve çökmelerle karşılaşıyorum. Daha önce SD yonga seti kullandığım Sony modellerinde bu sorunlarla hiç karşılaşmamıştım.
*Dış hoparlör ses seviyesi yeterince iyi değil.
*Malzeme kalitesi son derece zayıf. İlk defa kullandığım bir cihazın hafif eğrildiğini gördüm. Arka kapağı aşırı hassas olduğundan, genellikle yapmak istemediğim bir şey olarak kılıf aldım. Silikon kılıfın içerisinde bile çiziliyor ve üst plastik tarafından boya atmaları yaşanıyor.
Para vererek ben bu cihazı almadım değişim cihazı olarak verdiler. Merakımdan 1-2 hafta XA1 kullanıp aynı sorunlar mevcut mu diye baktığımda malesef sorunlar onda da devam ediyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.