Sony Z1 Vs Nexus 5 Vs Lg G2

aslinda dedigin ozelliklere hepsi giriyor ama bana sorarsan ozellikle kalite bakimindan z1 bir adim daha onde gelir bu 3u aarasindan bence z1

Bence Lg G2 buradaki tüm arkadaşlar bana tavsiyelerini sundu genellikle Sony Xperia Z1 diye ama fiyat hem de iyi bir performans istiyorsan LG G2, ama param var daha iyisini alırım diyorsan Sony Xperia Z1 al bence.Nexus 5 te çok güzel telefondur.LG G2 ve LG Nexus5 aralarında yarışabilecek en iyi telefondur.Kalite ve performansı sunan 1 numaralı telefonlardandır.

Bence Lg G2 buradaki tüm arkadaşlar bana tavsiyelerini sundu genellikle Sony Xperia Z1 diye ama fiyat hem de iyi bir performans istiyorsan LG G2, ama param var daha iyisini alırım diyorsan Sony Xperia Z1 al bence.Nexus 5 te çok güzel telefondur.LG G2 ve LG Nexus5 aralarında yarışabilecek en iyi telefondur.Kalite ve performansı sunan 1 numaralı telefonlardandır.
Nexusmu G2 mi desem ne dersin ?

Ya teknik özelliklere bakınca Lg G2 önde, yazılım olarak ta Nexus5.Bence LG G2 al 1200 TL'ye daha iyi o şimdi 32 gb 1350 TL civarı yazılımı iyi diye ama Lg G2'de teknik özellik iyi.Bende LG G2 32GB sipariş edeceğim.Bence 32GB'lık LG G2.

Şimdi sorayım büyük ekran mı küçük mü tercih edersin?Yani küçük demiyim de.Yeniliğe açığım tuşu arkada olması önemli değil diyorsan LG G2.Ben klasiğe alışığım menüsü de klasik olsun diyorsan Nexus 5.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı