LG G2 vs Nexus 5

Hangisinin Ekranı Daha Sağlam?

• LG G2

Oy: 4 100,0%
  • NEXUS 5

Oy: 0 0,0%
  • Sony XPERİA Z

• GMD ELİTE

• Oy verenlerin toplamı
    4

FaruKM247

Hectopat
Yer
Bursa, Turkey
Daha fazla  
Araştırdıkça herkes başka bir şey diyor. Bazı drop testler izledim ve lg g2 nin direk çatladığını gördüm bir kaç yerde de okudum bunu. LG G2 alacaktım fakat bunları görünce biraz soğudum :/ Sony Xperia Z ve Nexus 5 ona göre daha sağlamdı.GMD Elite ninkini bulamadım. Aralarından hangisinin ekranı daha sağlam? Özellik bakımından? Ona göre alacağım.
GMD ELİTE

SONY XPERIA Z

LG G2(ÇABUK KIRILIYOR :()

NEXUS 5

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G2 çabuk falan kırılmıyor yanlış kullanım, bence LG G2 yi tercih et. Sebebi:

-GM Elite yi zaten en baştan boşver, çok çirkin ve beşpara etmez bir altyapısı var.

-Sony xperia z şuanki oyunları oynatır ancak 2 yıl sonra işini görmez.

-Nexus 5 ekran biraz küçük ve pili oyun oynarken en fazla 3-4 saat gidiyor.

-Lg G2 çünkü yüksek performans, kaliteli ekran, süper tasarım, Lg G2'ye güncellemeler geliyor, kırılma bakımından da bir kılıf ve darbeye dayanıklı ekran jelatiniyle bu işi çözersin. Sakın korkma al Lg G2 yi ben çok araştırmalar sonunda aldım ve çok mutluyum elimden düşmüyor kardeşim. :D

Hatta sana şunu önerebilirim; Lg G2 Buff Kırılmaz, Çizilmez Ekran Koruyucu Film 16927805 - n11.com

LG G2 çabuk falan kırılmıyor yanlış kullanım, bence LG G2 yi tercih et. Sebebi:

-GM Elite yi zaten en baştan boşver, çok çirkin ve beşpara etmez bir altyapısı var.

-Sony xperia z şuanki oyunları oynatır ancak 2 yıl sonra işini görmez.

-Nexus 5 ekran biraz küçük ve pili oyun oynarken en fazla 3-4 saat gidiyor.

-Lg G2 çünkü yüksek performans, kaliteli ekran, süper tasarım, Lg G2'ye güncellemeler geliyor, kırılma bakımından da bir kılıf ve darbeye dayanıklı ekran jelatiniyle bu işi çözersin. Sakın korkma al Lg G2 yi ben çok araştırmalar sonunda aldım ve çok mutluyum elimden düşmüyor kardeşim. :D

Hatta sana şunu önerebilirim; Lg G2 Buff Kırılmaz, Çizilmez Ekran Koruyucu Film 16927805 - n11.com

Çok teşekkürler lg g2 ye olumlu bakmaya başladım :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı