Sony Z2 Mi LG G3 Mü Zenfone 2 Mi?

Hangi telefonu almalıyım?

• Sony Xperia Z2

Oy: 14 56,0%
  • LG G3

Oy: 6 24,0%
  • Asus Zenfone 2 (32 GB)

Oy: 5 20,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25
Herkes onu al bunu al demiş falan filan
1. Kullanım amacın oyun ise zenfone 2 almanı öneririm bu 3 telefon arasında en zevkli oyun performansı zenfone 2 de

2. Kullanım amacın fotoğraf çekmek ise hiç tereddütsüz sony xperia z2 al derim

3. Hem oyun hem fotoğraf diyosan z2 al

4. Oyun pek oynamıyorsan lg g3 al derim

(Lg g3 oyun için önermiyorum nedeni ise oyunu high da telefon 15 20 dakikaya ısınmaya başlıyor)

Ama bu 3 telefonda da kasma yaşamazsın

O zaman Z2 almam lazım ama fiyat olarak biraz pahalı. haftasonları kampanya denk gelirse çok güzel olacak. Geçen Teknosa'da 1000₺ olmuş ama görmemiştim.

O zaman Z2 almam lazım ama fiyat olarak biraz pahalı. haftasonları kampanya denk gelirse çok güzel olacak. Geçen Teknosa'da 1000₺ olmuş ama görmemiştim.

Teknosadan alma derim adamlar sattıkları üründen bir haber bir ara mp3 almıştım aldığım gün bozuldu gittim bozuldu dedim servise gönderin dedim evelediler gevelediler zar zor gönderdim valla

Teknosadan alma derim adamlar sattıkları üründen bir haber bir ara mp3 almıştım aldığım gün bozuldu gittim bozuldu dedim servise gönderin dedim evelediler gevelediler zar zor gönderdim valla
Garanti olduğu sürece sorun olmaz. Kendiniz gönderseydiniz servise yine olurdu.

En iyi seçim Z2 olacaktır bence. G3 fazla ısınıyor, batarya çok çabuk bitiyor, yani onu alırsan %70 üzeri bir parlaklıkta kullanırsan tam günü zor çıkarır. Zenfone 2'ye lafım yok ancak kamera olarak Z2 daha önde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…