Sony Z2 vs iPhone 5s gold

ddrg11

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Z2 var ama çok temiz. Sizce I phone 5s telefon ile ön ve arka temiz yanlar hafif çizik ama sadece parmak izi çalışmıyor. Sizce takas etmelimiyim?
İstediklerim Kamera ve Güncellektir.

İos çok istiyorumda. Keşke zamanında Iphone6 alma gücüm vardı. Beklemedim işte. Darısı artık 7- 7s e :)

Hangisinin kamerası daha önde sizce?

ıPhone telefonların megapiksel olarak düşük gelse de iSight teknolojisi barındırdığından güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Fakat bence Z2 kamerasının yerini tutmaz. Kişisel olarak Z2'de kalmanı öneriyorum. Ayrıca Z2'den sonra 4 inç ekran ufak gelebilir. Ayrıca su geçirmeme özelliğinide unutmamak gerek. Ben geçmemen tarafındayım.

Neden böyle düşündüğünüzü açıklar mısınız?
Eğer Android platformundan geçiyorsan ve özgürlük senin için önemliyse İOS senin isteklerini karşılamaz. Kapalı bir platform. Sen rom işleri ile uğraşırsan hiç bulaşma. Fakat hiç kasmasın normal telefon olarak kullanır uygulamalarımı kullanırım dersen geçebilirsin. Hatta iyi bile olur. Çünkü çok stabil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı