Sony'nin taşınabilir konsolu PS Portal duyuruldu

Yarışmasına gerek yok üstte belirtildiği gibi geriye uyumluluğu olan bir el konsolu iyi olurdu mesela PS3 PSP PS Vita PS2 bunların oyunlarını oynatıyor hafif grafik gelişimiyle fiyatda 300-400 dolar arası olsa tadından yenmez bence.
Yarışmaz ise para kazanamaz. Sadece birkaç milyon satacağı bir konsol için o kadar uğraşa değmez. Çünkü konsolu çıkarttıktan sonra devamlılığını sürdürmek zorunda.
Bununla ilgili daha fazla bilgi var mı? İlgimi cekti bildiklerinizle konu acabilirsiniz.
Sadece bakıp geçtiğim bir haber olarak kalmıştı hocam. Hiç konusunu açmak aklıma gelmedi.

Şu haberde bahsedilmişti hocam.

Dediğim gibi ben Series S'e karşıyım kaldı ki bununla Series S karşılaştırmakta saçma bence bu tamamen zengin adam oyuncağı çok param var çöpe atacağım diyen kişi eşyası Series S gariban dostu. Fakir sevindiren.

Şakasına demiştim hocam sakin olun yine de PS5 sahipleri buna 200 dolar vericeğine 270 dolara Series S alır Forza oynar en azından sizdeki series s nefretini biliyorum. :D

Şakasına demiştim hocam sakin olun yine de PS5 sahipleri buna 200 dolar vericeğine 270 dolara Series S alır Forza oynar en azından sizdeki Series S nefretini biliyorum. :D

Kızmadım hocam fikrimi belirttim nefret değil de saçma buluyorum diyelim sizinde şaka amaçlı dediğinizi anladım haklısınız.

Dizaynı hoş ama daha farklı olabilirdi bence, özel seri olarak görseldeki ürünü çıkartabilirlerdi. DualSense'i ikiye bölüp arasına tablet koymuş gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı