Sora duyuruldu

• Konuyu başlatan RDJ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.516
Emin misiniz? Az evvel bir video oluşturdum bile. Bende çalışıyor yani. Hesap da Türkiye'de, ödeme yaptığım kart da.
Benim açıldığından bile yeni haberim oldu ve izlediğim videolar 2-3 saat öncesinden kalma, daha Avrupa'da bile erişime açılmadığını yazmışlar yorumlarına. Siz böyle diyorsanız şimdi herkese açmışlar demek ki.

Benim açıldığından bile yeni haberim oldu ve izlediğim videolar 2-3 saat öncesinden kalma, daha Avrupa'da bile erişime açılmadığını yazmışlar. Siz böyle diyorsanız şimdi herkese açmışlar demek ki.
Yok ben ekran görüntüsünü attığım andan beri girebiliyorum ve kuzenim Hollanda'da, o da giremedi. Sadece Avrupa'ya açılmamış olabilir, belki malum insan haklarından falandır.

Emin misiniz? Az evvel bir video oluşturdum bile. Bende çalışıyor yani. Hesap da Türkiye'de, ödeme yaptığım kart da.
Ben de oluşturdum şu an. Güzel çalışıyor, ama sadece 5 saniyelik video oluşturabildim. Sizde de öyle mi?

Ben de oluşturdum şu an. Güzel çalışıyor, ama sadece 5 saniyelik video oluşturabildim. Sizde de öyle mi?
Evet. ChatGPT Plus üyeliğiniz var mı?

Benim 5 saniye 720p sınırım var.

1733812953426.png

Plus üyeliğim var. 20 saniye de görünüyordu ama seçemedim mesela. ChatGPT'ye entegre olacak mı?
Onu bilmiyorum ama evet onlar bende de kilitli. Şimdilik limitli olabilir, daha yüksek bir plan seçmek gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı