Sora vs Dragonfly vs Lamzu vs Pulsar X2

Bütçe
3500
Yani kendi tecrübelerime göre eğer öyle bir mouse arıyorsanız bence Lamzu Atlantis sizin için uygun değil çünkü Lamzu Atlantis zaten özellikle claw tutuş için yapılmış bir mouse. Claw tutuşlarda mouse avuç içinizi tamamen değil de ya az biraz doldurur ya da hiç doldurmaz.
Hocam aslında relax claw tutuyorum. Rahat ettirmez mi bu tutuşta peki ? Fotoğraf koyuyorum. Bir bakar mısınız.

Dosya Ekleri

• GridArt_20231216_002145757.jpg
    GridArt_20231216_002145757.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 59
Hocam aslında relax claw tutuyorum. Rahat ettirmez mi bu tutuşta peki ? Fotoğraf koyuyorum. Bir bakar mısınız.
Rahat ettirir tabi ettirmez mi, claw fareler avucu tamamen doldurur çünkü arka kısmı bombelidir. Evet avcunuz fareye değsin istiyorsanız lamzu atlantis alın. X2H'ta çift tıklama problemi yok bu yeni sürüm bir fare eskisinde vardı. Lakin gene de başka problemleri olduğu için önermem, iade/değişimle uğraşma ihtimaliniz var. Atlantis'te kalite sorunu çıkma ihtimali %1 falan. Ayrıca el boyutunuz büyükse ve gerçekten avucun tamamı dolsun istiyorsanız düz atlantis alın, fare zaten 54 gram falandı, yani çok hafif.

Aslında x2h tam istediğiniz şekle sahip, elin avuç tarafı çok bombeli ve ele tamamen temas ediyor ama işte farklı farklı problemleri var şu anlık, kırmızı olan x2h'ın şekli;
1702762281338.png

Rahat ettirir tabii ettirmez mi, claw fareler avucu tamamen doldurur çünkü arka kısmı bombelidir. Evet avcunuz fareye değsin istiyorsanız Lamzu Atlantis alın. X2H'ta çift tıklama problemi yok bu yeni sürüm bir fare eskisinde vardı. Lakin gene de başka problemleri olduğu için önermem, iade/değişimle uğraşma ihtimaliniz var. Atlantis'te kalite sorunu çıkma ihtimali %1 falan. Ayrıca el boyutunuz büyükse ve gerçekten avucun tamamı dolsun istiyorsanız düz Atlantis alın, fare zaten 54 gram falandı, yani çok hafif.

Aslında X2h tam istediğiniz şekle sahip, elin avuç tarafı çok bombeli ve ele tamamen temas ediyor ama işte farklı farklı problemleri var şu anlık, kırmızı olan X2H'ın şekli;
Eki Görüntüle 2055356

Gönlüm X2H'den yana fakat mecburen Atlantis mini Pro alacağım gibi. Siz başka ne gibi şeyler duydunuz hocam Pulsar'la ilgili? Çünkü cidden tam aradığım şekil. Alasım var fakat Reddit'te birkaç olumsuz yorum görünce tırstım.

Gönlüm X2H'den yana fakat mecburen Atlantis mini Pro alacağım gibi. Siz başka ne gibi şeyler duydunuz hocam Pulsar'la ilgili? Çünkü cidden tam aradığım şekil. Alasım var fakat Reddit'te birkaç olumsuz yorum görünce tırstım.
Genel olarak kalite kontrolü çok kötü oluyor fareyi ilk çıkardıklarında, x2h için de saçma sapan hatalar var redditte. O yüzden almayı düşünmezdim. Atlantis zaten yılın en iyi farelerinden, ben de onu alırdım gönül rahatlığıyla.

Genel olarak kalite kontrolü çok kötü oluyor fareyi ilk çıkardıklarında, X2h için de saçma sapan hatalar var Reddit'te. O yüzden almayı düşünmezdim. Atlantis zaten yılın en iyi farelerinden, ben de onu alırdım gönül rahatlığıyla.

Öyle bir yazmışsın ki hocam 180 derece döndüm şu an Atlantis'e :D Yarın sipariş geçecem.

Öyle bir yazmışsın ki hocam 180 derece döndüm şu an Atlantis'e :D Yarın sipariş geçecem.
Ahahaha iyi yapmışsınız hocam, pulsarı zaten sırf üretim hataları yüzünden almayan zibilyon kişi var. Şekil olarak başarılılar son serilerde ama hala böyle şeyler olması inanılmaz, o kadar para verip o riske girmeye değmez atlantis al kullan geç :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı