Çözüm Sorry, Grand Theft Auto V isn't instlled on this system

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Yankı Can yapmışsındır belki bilmiyorum ama ben paylaşayım İndir GTA Registry reg
Buyrun arkadaşlar bunu indirin sağ tıklayıp not defteri ile açın InstallFolder olan yeri \\ olarak kendi Grand Theft Auto V Kurulu Olduğu Yeri Yapıştırın Örnek D:\\Games\Rockstar Games\\Grand Theft Auto V Fakat \\ Silmeyin veya Yapıştırdıktan sonra 1 tane \ varsa 1 tane daha yanına \ koyun bide PatchVersion Kısmını silip 1.0.1011.1 bunu yapıştırın bu güncel version sonra kaydedin farklı kaydet yapıp isminiyazıp.reg olarak kaydetceksiniz yada direk kaydet sonra açın gelen soruya evet diyin bu kadar oyuna girebilirsiniz..

Yaptım kardeşim, yine de teşekkürler. Versiyon kısmında bayağı bir zorlandım, onu da oyun dosyasının içinden bakıp buldum.

Ben mi beceremiyorum anlamadım. Böyle yapınca da oyunu tekrardan indirmeye başlıyor. Birisi yardım edebilir mi ? Teamviewer'den de yardım edebilir.

Şuan ki patch sürümü 1.0.1103.2 dür. Yani ordaki PatchVersion yazan kısmın karşısında yazan patch sürümü nunarasını 1.0.1103.2 ile değiştirin. Daha sonrada oyunun kurulu olduğu yeri iyi ayarlayın. Tekrardan 68GB indirmeyeceksiniz. Benimde başıma geldi ben bu şekilde çözdüm yaklaşık 5 ay önce. İyi sosyaller!

Şuan ki patch sürümü 1.0.1103.2 dür. Yani ordaki PatchVersion yazan kısmın karşısında yazan patch sürümü nunarasını 1.0.1103.2 ile değiştirin. Daha sonrada oyunun kurulu olduğu yeri iyi ayarlayın. Tekrardan 68GB indirmeyeceksiniz. Benimde başıma geldi ben bu şekilde çözdüm yaklaşık 5 ay önce. İyi sosyaller!
Tamam çözdüm ben.

Merhaba dediğin gibi indirdim izne evet dedim ancak tekrar Launcher'i açtığımda 70 GB'lık indirme gözüküyor yardımcı olur musun rica etsem ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı