Rockstar Games "Sorry, we are unable to handle your request at this time" hatası

ozanleite

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Steam ortak hesap yöntemiyle - sorunun bundan kaynaklandığını sanmıyorum - internetten RDR 2 Steam hesabı aldım oyuna girince önce Rockstar Launcher'a atıyor buradan Rockstar hesabı girmemizi istiyor ama girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-04 003839.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-04 003839.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba Steam ortak hesap yöntemiyle - sorunun bundan kaynaklandığını sanmıyorum - internetten RDR 2 Steam hesabı aldım oyuna girince önce Rockstar Launcher'a atıyor buradan Rockstar hesabı girmemizi istiyor ama girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Kankam bende az önce bu sorunu yaşadım. Bilgisayarındaki saat dilimi Türkiye'ye mi ait?

Hocam internet den araştırma yaptım bu sonuç var oluyor diyenler var ama isterseniz bir bakın metin biraz anlaşılmaz olabilir arap dı çevirme yaptım

Rockstar'ı kaldırın ve Turbo VPN ve Opera GX edinin. Opera GX'iniz varsa kaldırın ve tekrar edinin. Turbo VPN'de ve Opera'da tekrar bir VPN oluşturun. Rockstar'ın gelip gelmediğine bakın ve VPN'i açık bırakın. Gelmezse VPN'i UK olarak değiştirin ve normal şekilde çalışacaktır. Bugün denedim ve işe yaradı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı