Soru çözmek için tablet önerisi

Hocam bütçem yüksek değil dediğimde anladığınız bütçeyi çok merak ediyorum şu anda😁

5-8k arası bütçem var kendi harçlığımla alacağım sadece PDF vs için kullanacağım çok da performans beklemiyorum yani ekran boyutu ve kalem için uyumluluk yeterli.

Hocam Lenovo M11 al kafan rahat olsun çevremde çoğu kişide var çok memnunlar ben de almayı düşünüyorum şahsen.

Hocam Lenovo M11 al kafan rahat olsun çevremde çoğu kişide var çok memnunlar ben de almayı düşünüyorum şahsen.

Katılıyorum.
Ders çalışmak için ya da sınav sürecinde olan arkadaşlar için şu an fiyat performans ürünü olarak "Lenovo Tab M11'in 8 GB"lik versiyonu ilk sırada gelir diyebilirim.

Ders çalışacak adamın PUBG'den gelecek FPS'le alakası olmamalı, kimse kusura bakmasın.

PDF üzerinden sorular çözmek + YouTube'dan ders vıdeoları izlemek, izlediği videolardan ekran üzerinde yanda notlar tutmak, tüm sınav sürecini tek bir cihazdan yönetebilmek ve bunun dışındaki klasik gunluk kullanımları gerçekleştirmek.
Kalemli + avuçiçi reddi özelliğine sahip, ayrıca masaustu gibi de kullanılabilen bir tabet.
Lenovo Tab M11

Gayet yeterli bir tablet. (8 GB'lık versiynu olmak şartıyla tabii. )

Ayrıca hesiburadada dun ındırımdeydı 7250 TL'ye hemen bir tane sipariş verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı