Soru sorma uygulaması önerisi

Katılım
19 Temmuz 2017
Mesajlar
4.839
Makaleler
9
Çözümler
11
Yer
Detroit
Android için bir quiz uygulaması arıyorum. Bu uygulamada kendi sorularımı ve cevaplarını yazacağım, bu sayede konu tekrarı yapmak istediğimde bu uygulamaya girip çoktan seçmeli soruları yanıtlayacağım. Bir uygulama önerir misiniz?
 
Notion kişisel kullanım için ücretsiz aesthetic bir görünüş sağlayan not defteri uygulamasıdır. Hesap bağlarsanız başka cihazlarda bile notlarınıza ulaşabilirsiniz üstelik depolama limiti yok. Madde madde yazma, sıralama ve benzeri birçok güzel ve hızlı özelliği vardır. Kullanması basit, hızlı ve görünümü çok güzel.
Kategoriler ekleyebilir ve konuları birbirinden ayırabilirsiniz. Her birine kolayca ulaşabilirsiniz. Android cihazlar için görebileceğiniz en kaliteli ve kapsamlı not tutma uygulaması diyebiliriz.

Buradan da web sitesine ulaşarak Windows veya Mac cihazınıza da indirebilirsiniz.

Türkçe dil desteği bulunmuyor ancak kullanımına deneyerek alıştıktan sonra sıkıntı çıkarmaz. Zaten düşük seviye ingilizcesi olan birinin bile anlayacağı düzeyde bir uygulama.

Kendine ait hazır ücretsiz şablonları da bulunmakta. Bu şablonları kullanarak daha düzenli bir liste hazırlayabilirsiniz. Umarım yardımcı olmayı başarmışımdır. İyi günler hocam.
 

Geri
Yukarı