Sorularla oyun çözüyoruz

Beş arkadaş ve bir domuzun dünyanın sonunu getirecek bir yaratığı durdurmak için çıktığı macerada, kahramanları olarak bildikleri The Order of the Stone'u tekrar bir araya getirmeye çalışırlar. Fakat kahramanları aslında düşündükleri kişiler değillerdir ve dünyanın yeni kahramanlara ihtiyacı vardır.

Beş arkadaş ve bir domuzun dünyanın sonunu getirecek bir yaratığı durdurmak için çıktığı macerada, kahramanları olarak bildikleri The Order of the Stone'u tekrar bir araya getirmeye çalışırlar. Fakat kahramanları aslında düşündükleri kişiler değillerdir ve dünyanın yeni kahramanlara ihtiyacı vardır.
Minecraft: Story Mode mu?

Aşağıdaki anlattığım oyun değil oyun modu. Minecraft modu olduğunu açıklayayım.

Madene in, sonra madenleri işle. Ardından fabrika kur ve otomasyona giriş yap. Işınlanma teknolojisi kurup geliş. Enerji üretim tesisi geliştir. Bu gibi pek çok şeyi gerçekleştir.

Aşağıdaki anlattığım oyun değil oyun modu. Minecraft modu olduğunu açıklayayım.

Madene in, sonra madenleri işle. Ardından fabrika kur ve otomasyona giriş yap. Işınlanma teknolojisi kurup geliş. Enerji üretim tesisi geliştir. Bu gibi pek çok şeyi gerçekleştir.

Minecraft da sadece hexxit modunu biliyorum o da isim olarak :D olabilir mi acaba?

Minecraft da sadece Hexxit modunu biliyorum o da isim olarak. :D Olabilir mi acaba?
Hexxit bir mod paketi. ChatGPT'ye sorarak şansını deneyebilirsin. Belki tutturursun. :)

Geç oldu, artık cevap verme vakti. Cevap Ender IO idi.

Bu sefer oyunu başkası başlatsın. İlk yazan başlatır.

Kimse soru sormadı. Ben soruyorum.

Makineleşmek istiyorum. Otomasyona önem veriyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı