Sorumlu geçme olayı

Benim bildiğim sadece Edebiyat başka bilgisi olan var mı?
Doğru biliyorsun. Ağırlıklı ortalaman 50'yi geçtiği sürece (ki geçtiği bariz) tek derdin baraj ders (adı her neyse) olmalı. 50'nin altında dersin olduğu için "Ortalama ile geçti" ibaresi bulunacak. Herhangi bir ek sınava girmene gerek yok.

Doğru biliyorsun. Ağırlıklı ortalaman 50'yi geçtiği sürece (ki geçtiği bariz) tek derdin baraj ders (adı her neyse) olmalı. 50'nin altında dersin olduğu için "Ortalama ile geçti" ibaresi bulunacak. Herhangi bir ek sınava girmene gerek yok.
Teşekkürler ortalamam 78.50 Edebiyat 97

Meslek liselerinde 9. sınıfta baraj ders Edebiyat oluyor ama 10. sınıfta bölümden bölüme değişiyor. Mesela bilişim bölümünde bizim BTT idi. Sizde baraj ders neyse mesela Edebiyat onu 50 yapmak zorundasınız yoksa seneye sorumluluk sınavlarına girersiniz. Eğer sorumluluk sınavlarındanda kalırsanız mesela 9. sınıfta Edebiyattan kalıp 10. sınıfta sorumluluk sınavına girdiniz ve gene kaldınız o zaman 11'de tekrar giriceksiniz gene kalırsanız 12'de tekrar ve 12. sınıfta sorululuk sınavlarını geçemezseniz mezun olamazsınız. Umarım anlatabilmişimdir.

Merhaba arkadaşlar, 11.sınıf sayılsal öğrencisiyim.
2 Tane zayıf dersim var; Matematik ve kimya bu dersleri 2.dönem düzeltemezsem eğer sorumlu mu geçeceğim yoksa ortalama ile mi geçerim? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Merhaba bişi sorucaktım.şu an bende aynı durumu yaşıyorum sadece biyoloji sorumluluğa girmediniz değilmi matematikten veya kimyadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı