Çözüldü Sorumluluk sınavı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kraber

Decapat
Yer
Dørålen
Daha fazla  
Öncelikle sorum şu bu sene 1 puanla edebiyattan kalıyorum ve kıyafet kontrolünden edebiyat hocası 1 tane sözlüme 10 girdi. Bir de sınıftaki arkadaşlarım sorumluluk sınavına kaldığımı söyledi sınavın mantığını çok anlamadım ama sorumluluktan geçersem sınıftan geçer miyim?

Çözüm
Selamlar,
Sorumluluk sınavı alttan ders mantığında düşünebilir. Edebiyat'tan yıl sonuna göre 50 ortalamayı tutturamazsan geçtiğimiz sene sınavına girersin, sınıfını geçersin. Sınıfını geçip geçmemene engel bir durum değil ancak mezuniyetine kadar sınavı verememen durumunda diplomanı alamıyorsun.

Sorumluluk sınavını basit yazılı gibi düşünebilirsin, dersten yıl sonuna göre kaldığın için sorumluluğuna gireceksin geçtiğimiz sene ve sınavdan bir sefer 50 puan alman bekleniyor senden. Bir sefer 50 puan alman durumunda da sorumluluk düşer, konuya geri dönüşünü bekliyor olacağım.
O hocanızla özel konuşun derim 10 verceğine 0 versin yine de konuşun hatta ailenizi çağırın onlar konuşsun 10 nedir ya. Kavga çıkartırım bana 10 versin, bütün her şeyimle onla uğraşırım. Kıyafet kontrölü ile edebiyatın ne alakası var moron öğretmen.

Edebiyattan kalsanız dahi genel dönem ortalamanız 50 den yüksekse sorumlu olarak sınıfı geçerseniz. Sorumluluk sınavları her dönem 3'er kez yapılır. Sorumluluk sınavından geçemezseniz mezuniyet belgesi alamazsınız.

O hocanızla özel konuşun derim 10 verceğine 0 versin yine de konuşun hatta ailenizi çağırın onlar konuşsun 10 nedir ya. Kavga çıkartırım bana 10 versin, bütün her şeyimle onla uğraşırım. Kıyafet kontrölü ile edebiyatın ne alakası var moron öğretmen.

Bilmiyorum okulumdaki tüm hocalar ruh hastası olduğu için bende anlamadım tüm hocalar kıyafet konusunda katı.

Hocam böyle bir sebepten 10 vermek şerefsizlik. 1 puanla bırakmak daha ayrı bir şerefsizliktir. Gidin konuşun, ailenizle gidin falan her şeyi yapın.

Ailem olsaydı giderim ama ): Maalesef yaptığı yanına kalacak.
Peki bir şey daha soracağım ben edebiyat hocasını dava etmek istesem edebilir miyim? Ve bir de sorumluluk sınavına ne zaman gireceğim okul 13 Haziran olarak belirlemiş sorumluluk sınavını ben seneyemi yoksa 13 Hazirandamı gireceğim.

Son düzenleme:
Selamlar,
Sorumluluk sınavı alttan ders mantığında düşünebilir. Edebiyat'tan yıl sonuna göre 50 ortalamayı tutturamazsan geçtiğimiz sene sınavına girersin, sınıfını geçersin. Sınıfını geçip geçmemene engel bir durum değil ancak mezuniyetine kadar sınavı verememen durumunda diplomanı alamıyorsun.

Sorumluluk sınavını basit yazılı gibi düşünebilirsin, dersten yıl sonuna göre kaldığın için sorumluluğuna gireceksin geçtiğimiz sene ve sınavdan bir sefer 50 puan alman bekleniyor senden. Bir sefer 50 puan alman durumunda da sorumluluk düşer, konuya geri dönüşünü bekliyor olacağım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı