Çözüldü Sorumluluk sınavı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 11.sınıf öğrencisiyim. Başlıkta belirtiğim gibi sorumluk sınavı ile ilgili bilgi almak istiyorum. Öncelikle kaldığım derslerden bir anda mı olacağım, yoksa tek tek ayrı bir dönemde mi gireceğim? Tek seferde sınava girip o dersten 50 üstü alırsam sorumluluğum kalkar mı? Yoksa birden fazla sınava girip öyle mi kalkar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Sorumluluğa kaldığınız derslerin belli dönem içinde aynı sınav döneminde ayrı ayrı sınavları var, 50 üstü alınca o derse dair sorumluluğunuz kalkıyor. Sorumluluk sınavı takvimi olarak zamanları paylaşılıyor.
Sorumluluğa kaldığınız derslerin belli dönem içinde aynı sınav döneminde ayrı ayrı sınavları var, 50 üstü alınca o derse dair sorumluluğunuz kalkıyor. Sorumluluk sınavı takvimi olarak zamanları paylaşılıyor.

Çözüm
Kaldığın derslerden sonraki dönemde veya yıl bitiyorsa sonraki yılda müsait bir zamanda tekrardan sınavını yaparlar 50 üstü alırsan geçersin.

Hocam sonraki dönem derken seneyemi bahsediyorsunuz?

Hocam peki diyelim 3 dersten kaldım sınıfı geçer miyim yoksa kalır mıyım?

Merhaba arkadaşlar 11.sınıf öğrencisiyim. Başlıkta belirtiğim gibi sorumluk sınavı ile ilgili bilgi almak istiyorum. Öncelikle kaldığım derslerden bir anda mı olacağım, yoksa tek tek ayrı bir dönemde mi gireceğim? Tek seferde sınava girip o dersten 50 üstü alırsam sorumluluğum kalkar mı? Yoksa birden fazla sınava girip öyle mi kalkar? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam tarihleri okula bağlı olarak değişmekte diye biliyorum. Bizim okulda bildiğim kadarıyla okul açıldıktan 1 ila 2 hafta geçmeden başlıyor, birde dönem sonlarında oluyor diye duydum ama bilmiyorum o okula bağlı. Takvimler paylaşılır. Puanlama yine normal sınav puanı gibi kalma puanı da aynı geçme de 50 üstü geçer not.

Hocam eğer seneye bu 3 dersten sorumluluğa girersem o donem 3 kere her dersten sınava girip hepsinden 50 üstü almam mı gerek?
Önümüzdeki sene içinde bu derslerden birer sınava gireceksiniz, 50 üstü aldığınız dersi başarmış sayılacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı