Sorumluluk sınavına yazın girilir mi?

nietsoriv

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an 12.sınıfım ben ve mezun olacağım. Fakat 1 tane sorumluluk sınavım var. Ben buna girmezsem eğer girememe sebebim çalışıyorum ve zamanım olmuyor eğer girmezsem okul bittikten sonra yazın buna girip mezun olma şansım var mı? Yani sorumluluk sınavına yazın girebilir miyim? Veya okul beni 12 olduğum için geçirme şansları var mı konuşursam eğer.

Zaten tekrar girmen gereken bir sınava girmezsen, bir daha yapmazlar diye tahmin ediyorum. O yüzden zamanında girmen en mantıklısı olacaktır. Sen yine de bir sor.

Bende bu yıl sorumluluğa kaldım ve 9.sınıfım

12.Sınıfsın benim bildiğim kadarıyla sorumluluklarını vermezsen mezun olamıyorsun verene kadar

Zaten tekrar girmen gereken bir sınava girmezsen, bir daha yapmazlar diye tahmin ediyorum. O yüzden zamanında girmen en mantıklısı olacaktır. Sen yine de bir sor.

Yapıyorlar.
2 defa girenleri gördüm ben 1 defa kaldım 2. ye kalanlar yazın da girebiliyordu bizim okulda.
Hatta ben teknik resimden girdim yazın.
Galiba okulun son haftasıydı pardon karıştırdım.

Merhaba, hatırladığım kadarıyla yaz aylarında sorumluluk sınavı yapılmıyor. Dönem başladığında ilk hafta içerisinde yapıyor olmaları lazım. Okuldan mezun olabilirsiniz ancak üniversiteye kayıt için geçici diploma alırsınız. Üniversite sizden yıl sonuna kadar diplomayı getirmenizi bekler, diplomanın aslını götürdüğünüzde tam kaydınız yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı