Sorumluluk sınavında kalma sayısı var mı?

628029

Decapat
Merhaba sorumluluk sınavında kalma sayısı var mı? Örnek veriyorum 9'da 3 dersten kaldım ve 10'da 3 dersi verdim. 10'da 3 dersten kaldım 11'de 3 dersi verdim gibisinden. Yoksa bir sayısı var mı?

Merhaba sorumluluk sınavında kalma sayısı var mı? Örnek veriyorum 9'da 3 dersten kaldım ve 10'da 3 dersi verdim. 10'da 3 dersten kaldım 11'de 3 dersi verdim gibisinden. Yoksa bir sayısı var mı?

Geçene kadar mezun olana kadar vermezsen diploma vermiyorlar senede 2 kere okula çağırır geçmen için ama o kadar ileriye gitmez halledersin 11. veya 12. sınıfta.

10 yaşındaki çocuklara sordukları sorular bunlar 10 tane dersten kalıp tekte geçenleri tanıyorum.

Fazla dersten sorumluluktan kalmak başa beladır ama mezuniyette son sınıfta hocalar zaten artık başlarından göndermek için cevaplarını veriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı