Ortalaman 50 ve üzeriyse, sorumluluk sınavından geçmişsin kalmışsın bir önemi yok. Ha edebiyat dersiyse, diplomayı alamazsın, geçene kadar (senede 3 kez yapılıyordu galiba) boyuna girersin.
Ortalaman 50 ve üzeriyse, sorumluluk sınavından geçmişsin kalmışsın bir önemi yok. Ha edebiyat dersiyse, diplomayı alamazsın, geçene kadar (senede 3 kez yapılıyordu galiba) boyuna girersin.
Eğer baraj dersten kaldıysan seneye sorumluluğa girersin. 12. sınıfta geçemezsen diplomanı alamazsın. Bu arada sorumluluk sınavı 2 defa yapılıyor. Birincisinden kalsan bile ikincisinden illa geçersin.
Ben şu an 10. sınıfa geçtim ve 9.sınıftan 6 dersten sorumluyum bunların içinde edebiyatta dahil eğer edebiyatı geçersem diğerlerini geçemessem beni geçirirmi hocalar? Çünkü derslerimi vermem imkansız.
Ben şu an 10. sınıfa geçtim ve 9.sınıftan 6 dersten sorumluyum bunların içinde edebiyatta dahil eğer edebiyatı geçersem diğerlerini geçemessem beni geçirirmi hocalar? Çünkü derslerimi vermem imkansız.
ben şuan 10. sınıfa geçtim ve 9.sınıftan 6 dersten sorumluyum bunların içinde edebiyatta dahil eğer edebiyatı geçersem diğerlerini geçemessem beni geçirirmi hocalar? çünkü derslerimi vermem imkansız
Benim de yarın edebiyat dersinden sınavım var sadece ondan kaldım. Düşük alıp sınavı geçemezsek sınıfta mı kalıyoruz ben tam anlayamadım da biri anlatabilir mi?