Ben 10. sınıftayım ve yarın 9.sınıftan sorumluluk kur'an-ı kerim sınavı var sınavı geçmem imkansız başka her dersten geçtim kuran beni bırakırmı geçirir mi?
Ben 10. sınıfa geçtim 9. sınıftan edebiyattan sorumluluk sınavına gireceğim eğer edebiyat sorumluluk sınavını geçemessem sınıfta mı kalırım?
Ben 10. sınıfa geçtim ve sağlık okuyorum. Temel mesleki uygulamalardan sorumluyum. Birincisine giremedim ve ikincisine gireceğim. Ortalamam 50'nin üzerindeydi, sınıfta kalır mıyım yoksa tekrar girebilir miyim sorumluluk sınavına?
Ben 11. sınıfım bu yıl nakil yaptım 9 ve 10. sınıfta meslek lisesindeydim şimdi anadolua nakil yaptım benim 9 ve 10. sınıftan sorumluluk sınavlarım var 2 tane Almanca bunları geçemezsen ne olur?
Ortalaman 50 ve üzeriyse, sorumluluk sınavından geçmişsin kalmışsın bir önemi yok. Ha edebiyat dersiyse, diplomayı alamazsın, geçene kadar (senede 3 kez yapılıyordu galiba) boyuna girersin.
Aga ortalamam 60 edebiyattan geçtim ama biyoloji falan 3 dersten kaldım sorumluluk sınavına girmesem birşey olur mu?Ortalaman 50 ve üzeriyse, sorumluluk sınavından geçmişsin kalmışsın bir önemi yok. Ha edebiyat dersiyse, diplomayı alamazsın, geçene kadar (senede 3 kez yapılıyordu galiba) boyuna girersin.
Aga ortalamam 60 edebiyattan geçtim ama biyoloji falan 3 dersten kaldım sorumluluk sınavına girmesem bir şey olur mu?
Aga ortalamam 60 edebiyattan geçtim ama biyoloji falan 3 dersten kaldım sorumluluk sınavına girmesem bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.