Sorumluluk sınavları nasıl olur?

EskiVatandaş

Decapat
Daha fazla  
10. sınıfa geçtim ve 3 adet sorumluluğun var. Öğrendiğime göre senede 3 kere yapılıyor bu sınav 3 tane kaldığım dersi 3 sınava yayabilme şansım var mı? Yoksa zorunlu olarak 3 tanesini birlikte mi yapmak zorundayım ve bu sınav test mi yoksa yazılı sınavları gibi klasik midir?

10. sınıfa geçtim ve 3 adet sorumluluğun var. Öğrendiğime göre senede 3 kere yapılıyor bu sınav 3 tane kaldığım dersi 3 sınava yayabilme şansım var mı? Yoksa zorunlu olarak 3 tanesini birlikte mi yapmak zorundayım ve bu sınav test mi yoksa yazılı sınavları gibi klasik midir?

Klasiktir ve genelde kolay sorarlar en azından bizim okul öyle yapiyor. Ayrıca bildiğim kadariyla okul başlangıcı, yarıyıl tatili ve okun sonunda yapiliyor. Zaten programi belirleyip okul panolarina asıyorlar. En kötü müdür yardimcilarindan veya öğretmenlerinden öğrenirsin. Bu yazdigimdan emin değilim forumdaki arkadaşlar düzeltir yanlışsam, okuldan mezun olana kadar istediğin zaman verebiliyorsun bu sorumluluklarini fakat bence erteleme.

Dostum herhangi bir olayı yok yılda 3 kez yapılıyor 3 defa şansın oluyor giriyorsun kağıtlar dağılıyor ve 50 puanı geçmen gerekiyor sen 9'da sorumluluk yaptığın için 9'un bütün konularını kapsar en baştan çalış okuldan mezun olana kadar şansın var eğer son senede tamamlayamazsan tamamlayana kadar mezun olamıyorsun.

Dostum herhangi bir olayı yok yılda 3 kez yapılıyor 3 defa şansın oluyor giriyorsun kağıtlar dağılıyor ve 50 puanı geçmen gerekiyor sen 9'da sorumluluk yaptığın için 9'un bütün konularını kapsar en baştan çalış okuldan mezun olana kadar şansın var eğer son senede tamamlayamazsan tamamlayana kadar mezun olamıyorsun.

Daha öne bu sınava hiç girdinmi? Eğer girdiysen girdiysen eğer basit bir şekilde konu çalışıp test çözerek aşılabilecek bir sınav mı?

Daha öne bu sınava hiç girdin mi? Eğer girdiysen girdiysen eğer basit bir şekilde konu çalışıp test çözerek aşılabilecek bir sınav mı?

Evet iki adet sınava girdim örnek veriyorum edebiyattan kaldıysan baştan sona konulara göz gezdirmen gerekiyor çünkü bütün yılı kapsıyor bir sınav ama konuları az çok biliyorsan sınav kolay geçecektir 3 şansın var ayrıca hatırladığım kadarıyla 3 sınavdada kağıtlar değişmiyor bu konuda emin değilim yine de sınavı yapamasan bile kağıdı aklında tutmaya çalış.

Mezuniyetine kadar hakkın oluyor ancak şunu da unutma: Alt sınıflarla beraber 6'dan fazla sorumlu dersiniz olursa sınıfta kalıyorsunuz. Örneğin 9 ve 10. sınıftan 6 adet sorumlu dersiniz olsun, 11. sınıfta 1 tane zayıfınız olsa bile kalırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı