Merhaba arkadaşlar. 9. sınıfım, 60 ortalamayla sınıfı geçtim. Meslek lisesi olduğum için 1 dersten sorumlu geçtim, sınava şimdiden çalışmaya başladım. Eğer sınavı geçemezsem ne olur, diploma alamaz mıyım acaba?
Yarıyıl tatilinde tekrar girersin, veremezsen gelecek yaz bir daha girersin. Böyle böyle uzar gider. Lise 4 biter yine sınava girersin, mezun olamazsın. Ben lise 1 Fizik dersini lise 4 bitince vermiştim yada lise 4 yarıyılında.
Yarıyıl tatilinde tekrar girersin, veremezsen gelecek yaz bir daha girersin. Böyle böyle uzar gider. Lise 4 biter yine sınava girersin, mezun olamazsın. Ben lise 1 Fizik dersini lise 4 bitince vermiştim yada lise 4 yarı yılında.
Seneye okul açılana kadar beklersin bir daha olacak sınavları 12. sınıfıda sorumlu geçsende bekleyeceksin. Her türlü vermen gerek yani. Üniversite okuyacaksan 1 sene geç gidersin.
Seneye okul açılana kadar beklersin bir daha olacak sınavları 12. sınıfıda sorumlu geçsende bekleyeceksin. Her türlü vermen gerek yani. Üniversite okuyacaksan 1 sene geç gidersin.
@125824 Sınava 2. yada 3. girişinde cevapları verir hocalar geçersin dert etme. Sorumluluktan kalan görmedim ben okuduğum dönemde, tabii bundan 13-14 sene önceydi. Şimdi cevapları verirler mi bilmiyorum.