125824
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 9. sınıfım, 60 ortalamayla sınıfı geçtim. Meslek lisesi olduğum için 1 dersten sorumlu geçtim, sınava şimdiden çalışmaya başladım. Eğer sınavı geçemezsem ne olur, diploma alamaz mıyım acaba?
12. sınıfa kadar girme hakların var. Vermezsen mezun olamazsın. Senede 3-4 kere yapıyorlar. Telefondan baka baka geçerdim ben o sınavları.
Hocam ben 49,25le kaldım dersten sırf 0,75 puan için sınava giriyorum yaYarıyıl tatilinde tekrar girersin, veremezsen gelecek yaz bir daha girersin. Böyle böyle uzar gider. Lise 4 biter yine sınava girersin, mezun olamazsın.Ben lise 1 Fizik dersini lise 4 bitince vermiştim yada lise 4 yarı yılında.
![]()
Lise diploması alınmazsa ne olur?3 kere sınava girme hakkın var 3'ündede gecemezsen lise diplomasını alamıyorsun diye biliyorum.
Seneye okul açılana kadar beklersin bir daha olacak sınavları 12. sınıfıda sorumlu geçsende bekleyeceksin. Her türlü vermen gerek yani. Üniversite okuyacaksan 1 sene geç gidersin.Hocam 12'de de geçemeyince ne oluyor? Merak ettim de.
12 de sorumluluğa sakın kalma yani.Seneye okul açılana kadar beklersin bir daha olacak sınavları 12. sınıfıda sorumlu geçsende bekleyeceksin. Her türlü vermen gerek yani. Üniversite okuyacaksan 1 sene geç gidersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.