Matematik sınavının herhangi bir sorumluluğu bulunmuyor.Bugün matematik sınavı oldu. Bu dönemi geçsem bile büyük ihtimalle 1. dönemden kaldığım için sorumluluk sınavına gireceğim.
Dersi o zaman geçememişsin, sonradan geçmek biraz zor olabilir. Tüm konular soruluyor çünkü.Sorumluluk gerçekten zor mu?
Sizin düşüncenizle olmuyor bu iş maalesef.Bence normal sınavlardan daha kolay olması gerekir diye düşünüyorum çünkü mantıken normal sınavı yapamayan öğrenci nasıl daha zor bir sınavı yapabilir?
Matematik sınavının herhangi bir sorumluluğu bulunmuyor.
Dersi o zaman geçememişsin, sonradan geçmek biraz zor olabilir. Tüm konular soruluyor çünkü.
Sizin düşüncenizle olmuyor bu iş maalesef.
Bulunmuyorsa bu dönem edebiyattan kalmayıp ortalamamı 50'nin yukarısında tuttuğum sürece herhangi bir sorumluluk sınavına girmeyeceğim değil mi?
Tüm konular çıkacaksa klasik yapamazlar herhalde değil mi?
Bu arada vaktinizi ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Bulunmuyorsa bu dönem edebiyattan kalmayıp ortalamamı 50'nin yukarısında tuttuğum sürece herhangi bir sorumluluk sınavına girmeyeceğim değil mi?
Estağfurullah kardeşim, ben yönetmeliğe bakarak söylüyorum. Kaldı ki yönetmelik dışı iş yapamazlar, yönetmelikte bu yazıyor. Şu kadar zayıfın varsa sorumluluğa kalırsın olayı da asılsız, madde 58 olması lazım. Onu oku, demek istediğimi anlarsın.@333365 hocam zamanınızı almak istemem ama bugün boş dersimizde müdür yardımcısı geldi, sınıf geçmeyi sorumluluğu anlattı sizin dediklerinizin tersini söyledi.
Son senede cevapları verebiliyorlar. Her okulda olmasa da mümkün.Dersi o zaman geçememişsin, sonradan geçmek biraz zor olabilir. Tüm konular soruluyor çünkü.
Mümkün, para karşılığı soruları veren okul bile gördüm.Son senede cevapları verebiliyorlar. Her okulda olmasa da mümkün.
Dediğiniz gibi okudum ama matematik/edebiyat gibi bir ders belirtmeyip tüm dersler için geçerli olduğu yazıyor.Estağfurullah kardeşim, ben yönetmeliğe bakarak söylüyorum. Kaldı ki yönetmelik dışı iş yapamazlar, yönetmelikte bu yazıyor. Şu kadar zayıfın varsa sorumluluğa kalırsın olayı da asılsız, madde 58 olması lazım. Onu oku, demek istediğimi anlarsın.
Yönetmelikte de herhangi bir ders belirtilmemiş ama umarım dediğiniz doğrudur.Yönetmelikte olan şeyi değiştirme hakkı yok hiçbir okulun sadece edebiyat dersinden girersiniz sorumluluğa.