Sorun çıkartmayacak sıvı soğutucu önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben sıvı soğutmaya geçmeyi planlıyorum. Mümkünse 900TL'yi geçmesin ve 240mm olsun. Ama benim için en önemlisi bu tıkanma sorunu falan oluyormuş bazen bu tür sorunları yapmaması lazım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Unutmadan Vatan Bilgisayar'dan önerirseniz mutlu olurum kendim uğraşmak istemiyorum açıkçası. Montajı falan orada yaptıracağım sorun çıkarsa onlara kilitlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair H serisini önerecektim ama fiyatlar uçmuş. :(

Hem ürün kalitesi hem de satış sonrası destek olarak iyi bir markadır. :)

NZXT Kraken serisi de çok güzel. :)
Hocam işte Vatan'dan almak istiyorum çünkü internetten alınca çok başımı ağrıtıyor.):
Arctic freezer 34 eSports DUO aldım yeni takar takmaz sorunlar başladı bende çok şanssız biriyim hiç internetten alma riskine girmek istemiyorum.

@enes.wtp hocam cidden komik olay ya. Öneriler üzerine internetten Arctic freezer 34 eSports DUO aldım stock soğutucu titreme yapıyor diye bunda da titreme sorunu oluyor. :) Şimdi sıvı soğutmaya geçerim kesin buda ilk haftadan bozulur.
Biraz bekleyin acil değilse, ortam sakinleşsin. :)
Zaten virüs işi bitince alıcam. :)

@enes.wtp hocam cidden komik olay ya. Öneriler üzerine internetten Arctic freezer 34 eSports DUO aldım stock soğutucu titreme yapıyor diye bunda da titreme sorunu oluyor. :) Şimdi sıvı soğutmaya geçerim kesin buda ilk haftadan bozulur.

Bahtınız kara hocam. Vatan'a kitleme olayına güldüm aslında ama olayın arka planı bile komik. İlk haftadan sorun çıkartmazlar ama gelecekte bakımları şart.

Titreme sorununu biraz daha açabilir misiniz? Sıvı bloku mu (CPU'nun üstüne gelen kısım) yoksa radyatör fanları mı titriyor?

Bahtınız kara hocam. Vatan'a kitleme olayına güldüm aslında ama olayın arka planı bile komik. İlk haftadan sorun çıkartmazlar ama gelecekte bakımları şart.
Hocam bizim burdaki Vatan sorun çıkartmıyor o yüzden öyle dedim. Yani adamlar direkt servisine yolluyor bakalım şimdi ekran kartını Coil Whine yüzünden değiştirmeyi deneyeceğim virüs işi bitince umarım Asus servisi beni üzmez.
Titreme sorununu biraz daha açabilir misiniz? Sıvı bloku mu (CPU'nun üstüne gelen kısım) yoksa radyatör fanları mı titriyor?
Hocam Arctic freezer 34 eSports DUO kule tipi soğutucu titriyor ya. 1600RPM lere kadar sorun yok ama 1700 de başlıyor titreme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı