Kardeş şaka mısın? Ne bu ilkokullu falan mısın cevap 1 falan?
Madem öyle başlayalım. Öncelikle soruların cevaplarını kafadan atarak mı öğreneyim? Elbette ki araştırma yaparak öğrenilir ve yardım edilir. Sosyal'in amacı da son çare değildir. İlk önce buraya konu açılır ki güncel, doğru bilgiler alınsın. Bu bilgiler de daha sonra araştırma yapacak olan arkadaşların ihtiyaçlarını gidermek için kullanılsın. Ancak siz buraya takılmaya geliyorsunuz sanırım.
Sosyal'de dört ay yöneticilik de yaptım. Tek bir mesajı dakikalarca düzenledim. Senin bakıp da bir şeyler öğrendiğin sistemleri iki ay ben topladım. Yukarıdan Üyeler bölümüne bi göz atarsan Öne Çıkan Üyeler'de görürsün zaten ismimi. Sosyal'e verdiğim emek emin ol seninkinden büyük.
Altı bin mesaj işsizlik değil arkadaşım. Sen buraya sadece sorunlarını çözmeye geliyorsun demek ki. Altı bin mesajın içinde kaç tane sistem toplama, kaç tane inceleme, kaç tane konu dışı mesajı olduğunu biliyor musun? Hayır. Çünkü sadece öylesine duruyorsun burada. Açtığın konulara bakınca da teknoloji ile ilgili olmadığın gayet açık. Sen mi sorguluyorsun Sosyal'in durumunu?
Eki Görüntüle 177763
Sizde bu kafa varken Sosyal'i daha fazla kirletmeden DH'ye falan gidin.
Öyleyse benim girme sebebim de seni ilgilendirmez. Ben emeğimi küçümsediğin için böyle bir açıklamada bulundum. Şimdi ise önemsiz diyorsun. Zaten uzman olduğum konu olmadığı için binlerce yardım mesajım var. Kopyala yapıştır mı yapıyorsunuz da benim öyle yaptığımı sanıyorsunuz? Gördüklerimizi öğreniyoruz elbette. Ayrıca hayatım bilgisayardan ibaret değil. Zamanında ben lisede okurken PC Mühendisi bakkal arkadaş bir müşteriyi geri çevirmemek için bir sorunu çözemediğinden beni arayıp dersten çıkartmıştı. O yüzden uzman olduğum hiçbir alan yok. Tabi siz benim sadece Sosyal'de aktivite gösterdiğimi sanıyorsunuz. Youtube, Google gibi yerlerde adımı aratırsanız görürsünüz nelerle uğraştığımı. Zahmet etmeyin buyrun. Burada bir kısmını bulursunuz:
Twitch
DH'de hiç takılmadım diyen arkadaş bana DH'ci kafasındasın diyor. Neyse, söyleyeceklerim bu kadar, vesselam.
Vesselam'ın kelime anlamını bilmiyorsanız bana söylediğim sözü çiğnettirmeyin. Ayrıca yalnızca benim videolarım yok adımla olan. Keşke boş boş atıp tutmasaydın.
Vesselam kelimesinin Ekşi ile ne ilgisi var? Ekşi'ye ben de uğrarım. Sorun sizin burayı Ekşi gibi kullanmanız.
Haksız olduğum konu ne? Öyle olmasam burada gördüğün konulara beni etiketlemezlerdi. Bugüne kadar ben asla bu tip bir atıfta bulunmadım ancak birçok insandan bilgili olmasam bir grupta on bin insanı bir araya toplayamazdım herhalde.