K kerem1267 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Ben sorun gideri acip sifirlamaya calistigimda bu resimde ki UEFI ve de başlangic ayarlari cikiyor CMD yok PC de ve şifreyi unuttum, sifirlayamiyorum ne yapmalıyım? Resim yuklendi glb ama emin değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
Ben sorun gideri acip sifirlamaya calistigimda bu resimde ki UEFI ve de başlangic ayarlari cikiyor CMD yok PC de ve şifreyi unuttum, sifirlayamiyorum ne yapmalıyım? Resim yuklendi glb ama emin değilim.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.270 Çözümler 2 24 Ağustos 2024 #2 Resim yok da sıfırlama kurtarma bölümünde tam nereyi aradığınızı anlayamadım. Artı 0 Eksi
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Yusuf dikecin silahı dedi: Resim yok da sıfırlama kurtarma bölümünde tam nereyi aradığınızı anlayamadım. Eki Görüntüle 2292964 Genişletmek için tıkla... Galiba kurtarma ayarlarından bahsediyor hocam. Artı 0 Eksi
Yusuf dikecin silahı dedi: Resim yok da sıfırlama kurtarma bölümünde tam nereyi aradığınızı anlayamadım. Eki Görüntüle 2292964 Genişletmek için tıkla... Galiba kurtarma ayarlarından bahsediyor hocam.
KS KS K kerem1267 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 Yusuf dikecin silahı dedi: Resim yok da sıfırlama kurtarma bölümünde tam nereyi aradığınızı anlayamadım. Eki Görüntüle 2292964 Genişletmek için tıkla... Yok abi ben o kısma gelemiyorum çünkü şifreyi unuttum ve o ekranı açamıyorum. Artı 0 Eksi
Yusuf dikecin silahı dedi: Resim yok da sıfırlama kurtarma bölümünde tam nereyi aradığınızı anlayamadım. Eki Görüntüle 2292964 Genişletmek için tıkla... Yok abi ben o kısma gelemiyorum çünkü şifreyi unuttum ve o ekranı açamıyorum.