''Sorunları Windows Update kullanarak düzelt'' çalışmıyor

Son 2-3 gündür performans düşüklüğü yaşıyorum. Ek olarak widgets ikonuda düzgün çalışmıyor.

Hız düşüklüğü yasıyorsanız Miçrosoft Store de Microsoft PC Manager uygulaması var Microfoftun geliştirmiş olduğu onu isterseniz bir deneyin

Hız düşüklüğü yasıyorsanız miçrosoft Store de Microsoft PC Manager uygulaması var microfoftun geliştirmiş olduğu onu isterseniz bir deneyin.

Hocam öneri için teşekkür ederim. Bilgisayar genelinde temizlik yaptım şu anlık Windows akıcı şekilde çalışıyor. Fakat widgets sorununu hala çözemedim tıkladığım zaman bir tepki vermiyor.

Hocam öneri için teşekkür ederim. Bilgisayar genelinde temizlik yaptım şu anlık Windows akıcı şekilde çalışıyor. Fakat widgets sorununu hala çözemedim tıkladığım zaman bir tepki vermiyor.

Revo Uninstaller ile Windows Web Experience Pack'ı kaldırın ardından tekrar kurun belki düzelebilir.

Revo Uninstaller ile Windows web Experience Pack'ı kaldırın ardından tekrar kurun belki düzelebilir.

Onu yaptım fakat olmadı. Vakit boşluğu bulup en baştan her şeye tek tek bakacağım. Öneriler için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı