Form, fatura ve doa raporu kopyası alındı. Seri No açıklamaya eklemedim her yerde yazıyor diye. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim asus a falanda mail attım artık bakılacak bir hal çaresineFiziksel başvurularda ekleri çıktı alıp dosyaya ekletmen gerekiyor. E-devlet üzerinden başvurularda ilk başvuru sırasında pdf olarak yüklenebiliyorlar. Her şekilde dosyana fatura ve doa raporunun çıktılarını eklemen gerekiyor. Bunların ekleri olmadan karşı taraf gösterdiğin satıcıdan alıp almadığını bilemezler ve doa raporu var demene karşın satıcı doa raporu eklenmemiş, doa raporu olduğu belli değil diyebilir. Bunları dosyana başvuru sırasında eklemediysen THH dosyan karar çıkarılmadan düşürülebilirler, zaman kaybetmiş olursun. Ayrıca THH dosyana cihazının seri numarasını da açıklama kısmına eklemen cihazının sürece dahil takibi için önemli.
Hocam aklıma birşey takıldı sanırım tam cevap alamadım buna. 30 gün içinde teslim etmek zorundalar süreci hemen başlatın demiştiniz. Bu 30 günlük süre dolduğunda ne olacak? Zorundalar ama 30 günü geçti diyelim ne olacak. Nasıl alacağım başka cihaz? Hani gidip 30 günlük süren doldu ver artık mı diyeceğim. Nasıl olacak?Fiziksel başvurularda ekleri çıktı alıp dosyaya ekletmen gerekiyor. E-devlet üzerinden başvurularda ilk başvuru sırasında pdf olarak yüklenebiliyorlar. Her şekilde dosyana fatura ve doa raporunun çıktılarını eklemen gerekiyor. Bunların ekleri olmadan karşı taraf gösterdiğin satıcıdan alıp almadığını bilemezler ve doa raporu var demene karşın satıcı doa raporu eklenmemiş, doa raporu olduğu belli değil diyebilir. Bunları dosyana başvuru sırasında eklemediysen THH dosyan karar çıkarılmadan düşürülebilirler, zaman kaybetmiş olursun. Ayrıca THH dosyana cihazının seri numarasını da açıklama kısmına eklemen cihazının sürece dahil takibi için önemli.
Son düzenleme: