GeForce GTX 1060
Hectopat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Samsung SSD 860 EVO 250GB - WDC WD10EZEX-08WN4A0
Merhaba arkadaşlar. Dünden beri bu sorunla uğraşıyorum. Ne yapsam herhangi bir şey çıkmadı.
Yaptıklarım:
SFC komudunu yaptım.
DISM komutlarını yaptım.
CHKDSK komudunu yaptım.
HD Tune ile tarama yaptım hepsi yeşil çıktı.
İzlediklerim:
Bu videoyu izledim yani hepsini yaptım ama halen sorun çıkmıyor.
Aldığım hata:
Not: Arkadaşlar bu her 2 disk için geçerli hata. Yani hem C diskinde hem de D diskinde aynı hatayı alıyorum.
Sağlık durumu:
SSD (C diski)
HDD (D diski)
Detaylı bilgileri paylaştım. Yani her şeyi CMD komutlarında PowerShell komutlarında denedim ama herhangi bir sorun çıkmıyor. Ne yapmam lazım anlamadım her şeyi denedim normalde böyle bir sorun yoktu. Ben her 1 haftada C diskime denetim yapıyorum, yani bilgisayarıma bakıyorum falan. Eğer bu sorunla ilgili yardım ederseniz çok mutlu olurum. Bu sorunu çözmek için sabahladım. Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller, iyi günler.
Yaptıklarım:
SFC komudunu yaptım.
DISM komutlarını yaptım.
CHKDSK komudunu yaptım.
HD Tune ile tarama yaptım hepsi yeşil çıktı.
İzlediklerim:
Bu videoyu izledim yani hepsini yaptım ama halen sorun çıkmıyor.
Aldığım hata:
Not: Arkadaşlar bu her 2 disk için geçerli hata. Yani hem C diskinde hem de D diskinde aynı hatayı alıyorum.
Sağlık durumu:
SSD (C diski)
HDD (D diski)
Detaylı bilgileri paylaştım. Yani her şeyi CMD komutlarında PowerShell komutlarında denedim ama herhangi bir sorun çıkmıyor. Ne yapmam lazım anlamadım her şeyi denedim normalde böyle bir sorun yoktu. Ben her 1 haftada C diskime denetim yapıyorum, yani bilgisayarıma bakıyorum falan. Eğer bu sorunla ilgili yardım ederseniz çok mutlu olurum. Bu sorunu çözmek için sabahladım. Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller, iyi günler.