Sorunsuz diskler ''Sürücüyü Onar'' hatası veriyor

GeForce GTX 1060

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 860 EVO 250GB - WDC WD10EZEX-08WN4A0
Merhaba arkadaşlar. Dünden beri bu sorunla uğraşıyorum. Ne yapsam herhangi bir şey çıkmadı.

Yaptıklarım:
SFC komudunu yaptım.
DISM komutlarını yaptım.
CHKDSK komudunu yaptım.
HD Tune ile tarama yaptım hepsi yeşil çıktı.

İzlediklerim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izledim yani hepsini yaptım ama halen sorun çıkmıyor.

Aldığım hata:
1723312088523.png

Not:
Arkadaşlar bu her 2 disk için geçerli hata. Yani hem C diskinde hem de D diskinde aynı hatayı alıyorum.

Sağlık durumu:
SSD (C diski)
1723312181953.png

HDD (D diski)
1723312202652.png

Detaylı bilgileri paylaştım. Yani her şeyi CMD komutlarında PowerShell komutlarında denedim ama herhangi bir sorun çıkmıyor. Ne yapmam lazım anlamadım her şeyi denedim normalde böyle bir sorun yoktu. Ben her 1 haftada C diskime denetim yapıyorum, yani bilgisayarıma bakıyorum falan. Eğer bu sorunla ilgili yardım ederseniz çok mutlu olurum. Bu sorunu çözmek için sabahladım. Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller, iyi günler.

Dosya Ekleri

• 1723312147127.png
    1723312147127.png
    65,1 KB · Görüntüleme: 31
En başta yazmıştın zaten tüm kontrollerimde baktığımda temiz görünüyor diye. Sürücülerin sorunu olabilir, kablolar oynamışsa onların sorunu olabilir - mesela bu konuda bir şey söylemedin masaüstü mü dizüstü mü.

%75 iyi gösteriyor sistemin, 96 Terabyte yazmışsın, zamanının TBW hesabı 150, 50Tb daha götürmesi gerek ama onu 30 gibi düşünüp hareket etmek güvenli olur.
Masaüstü.

Ee kontrol ettin mi kabloları her ihtimale karşı? Temizlik v.b durumda da ufak oynama olmuş olabilir çünkü veya sen temizlik yaparken tam oturtmamış olabilirsin.

Sonra sürücüleri önceki versiyona çekeceksin anakartına göre indirip, windowsun kendi güncellemesine bırakma.

Ee kontrol ettin mi kabloları her ihtimale karşı? Temizlik v.b durumda da ufak oynama olmuş olabilir çünkü veya sen temizlik yaparken tam oturtmamış olabilirsin.

Sonra sürücüleri önceki versiyona çekeceksin anakartına göre indirip, windowsun kendi güncellemesine bırakma.
Hocam ben bilgisayarın içinde temp falan onları sildim. Kasayı temizlemedim.

Hocam ben bilgisayarın içinde temp falan onları sildim. Kasayı temizlemedim.
Tamam iyi güzel, şimdi gidip device manager/aygıt yöneticisinden chipsetinin bir önceki sürücülerini yükle bak bakalım sorun orada mı.

Tamam iyi güzel, şimdi gidip device manager/aygıt yöneticisinden chipsetinin bir önceki sürücülerini yükle bak bakalım sorun orada mı.
Yaptım hocam. Bilgisayarı yeniden başlattım. Halen aynı sorun ama attığım resimde herhangi bir sorun çıkmadı. Windows'un kendi hatası olabilir mi?

Yaptım hocam. Bilgisayarı yeniden başlattım. Halen aynı sorun ama attığım resimde herhangi bir sorun çıkmadı. Windows'un kendi hatası olabilir mi?
Evet o tatsız ihtimale geliyoruz yavaş yavaş. Saçma gibi gelse de şuradaki fixboot komutlarını da bir gözden geçirmek iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı