Acer olanı sonradan gördüm 0,5 ms ile 1ms arasındaki farkı hissetmezsiniz bile 165 Hz olması güzel tabii sisteminize bağlı. Sorunlu olup olmadıği hakkında bir bilgim yok. Dediğim gibi bütçeyi zorlarsanız AOC yada ikisinden biri olabilir.
Hocam Rampage, cbox, Game Power, Casper veya Excalibur bu markalardan uzak durun. ASUS, LG, AOC, Samsung gibi markalara yönelin diğerlerinde sorun yaşamanız daha yüksek.
Bütçe dahilinde baktığın model bu sanırım. Birincisi 75Hz almamak için en büyük nedenlerden. İkincisi TN panel profesyonel değilsen günlük kullanımda en kötü tercih olur. Üçüncüsü daha markanın adını bile duymadım. Sen bilirsin sana zorla ASUS veya AOC aldıracak halim yok ben önerimi yaptım tercih sana kalmış. Böyle bir monitöre hayatta para vermezdim sen bilirsin.
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
m.n11.com
En son gönderdiğim curved, 1ms ve va panel.
Birinci ve ikincinin ips paneli ve hdr10 özelliği var.
Birinci ve ikinci arasında görebildiğim tek fark birincinin 2ms ikincininse 0.5ms olması.
Ayrıca hepsi 165hz.
Yani curved senin için önemliyse üçüncüyü al, değilse ikinciyi al; bütçeyi aşmamak istiyorsan ise birinciyi al. (Birincinin ve ikincinin ekran kalitesi daha iyi.)