Sorunsuz, sağlam ve kaliteli Wi-Fi adaptörü önerisi

Bütçe
850
Yok bunu bilgisayarınıza yakın bir prize takıyorsunuz oradan Ethernet kablosuyla PC'ye bağlıyorsunuz.
Şimdi diyelim ben telefonla odamda 40-50 alıyorum. Bunu takınca 60-70 falan olacak ve ben ona kablo takacağım öylemi? Performansı nasıl peki bana hiç iyi gelecekmiş gibi gelmiyor. Ethernet kablom zaten var 2 metrelik ama ne tür olduğunu bilmiyorum.

Ben bunu bilgisayarım için almıştım etrafındaki cihazlara da Wi-Fi dağıtabiliyor ama orasına ben hiç uğraşmadım o yüzden bilmiyorum. Ethernet kablosuda CAT 5 veya üstü olsa yeter.

Ben bunu bilgisayarım için almıştım etrafındaki cihazlara da Wi-Fi dağıtabiliyor ama orasına ben hiç uğraşmadım o yüzden bilmiyorum. Ethernet kablosuda CAT 5 veya üstü olsa yeter.
Ping değerleri nasıl hocam. Şu an 4-5 alıyorum ben.

Ping değerleri nasıl hocam. Şu an 4-5 alıyorum ben.

Eskiden kullanıyordum hocam şu an Deco X60 kullanıyorum. Kullanırken de hiç ping değerini ölçmedim ama düşük olduğuna inanıyorum. Gecikme yaşamamıştım.

Kötü yanı olarak kurulumu uğraştırıyor onu diyebilirim.

Mercusys MU6H bakabilirsin. Arada bir duvar var iss' nin verdiği modem 108 MBPS hız, 4-5 ms ping alabiliyorum ve bağlantıda kopma, donma olmuyor 1 yıl falan oldu alalı. Markasız, mouse dongle' ı kadar boyutu olan antensiz ürünler tabii iş görmez arkadaşı yanlış yönlendirmeyin.

Ethernete geçmeye karar verdim ama yinede teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…