Sorunsuz, sağlam ve kaliteli Wi-Fi adaptörü önerisi

Bütçe
850
Yok bunu bilgisayarınıza yakın bir prize takıyorsunuz oradan Ethernet kablosuyla PC'ye bağlıyorsunuz.
Şimdi diyelim ben telefonla odamda 40-50 alıyorum. Bunu takınca 60-70 falan olacak ve ben ona kablo takacağım öylemi? Performansı nasıl peki bana hiç iyi gelecekmiş gibi gelmiyor. Ethernet kablom zaten var 2 metrelik ama ne tür olduğunu bilmiyorum.

Şimdi diyelim ben telefonla odamda 40-50 alıyorum. Bunu takınca 60-70 falan olacak ve ben ona kablo takacağım öyle mi? Performansı nasıl peki bana hiç iyi gelecekmiş gibi gelmiyor. Ethernet kablom zaten var 2 metrelik ama ne tür olduğunu bilmiyorum.

Ben bunu bilgisayarım için almıştım etrafındaki cihazlara da Wi-Fi dağıtabiliyor ama orasına ben hiç uğraşmadım o yüzden bilmiyorum. Ethernet kablosuda CAT 5 veya üstü olsa yeter.

Ben bunu bilgisayarım için almıştım etrafındaki cihazlara da Wi-Fi dağıtabiliyor ama orasına ben hiç uğraşmadım o yüzden bilmiyorum. Ethernet kablosuda CAT 5 veya üstü olsa yeter.
Ping değerleri nasıl hocam. Şu an 4-5 alıyorum ben.

Mercusys MU6H bakabilirsin. Arada bir duvar var iss' nin verdiği modem 108 MBPS hız, 4-5 ms ping alabiliyorum ve bağlantıda kopma, donma olmuyor 1 yıl falan oldu alalı. Markasız, mouse dongle' ı kadar boyutu olan antensiz ürünler tabii iş görmez arkadaşı yanlış yönlendirmeyin.

Mercusys MU6H bakabilirsin. Arada bir duvar var iss' nin verdiği modem 108 MBPS hız, 4-5 ms ping alabiliyorum ve bağlantıda kopma, donma olmuyor 1 yıl falan oldu alalı. Markasız, mouse dongle' ı kadar boyutu olan antensiz ürünler tabii iş görmez arkadaşı yanlış yönlendirmeyin.
Ethernete geçmeye karar verdim ama yinede teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı