Sorunsuz SMS onay sitesi önerisi

tahsink

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Geçenlerde grizzlysms sitesine 200 TL yatırdım ama gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Aldığım bütün numaralar ya daha önce kullanılmıştı ya da banlıydı. Kim bilir kaç tane denedim, hiçbirinden SMS gelmedi. Kısacası param çöpe gitti. O yüzden bu siteyi kesinlikle önermem.

Şimdi alternatiflere bakıyorum. İncelediğim bazı siteler şöyle:

smspva.com

SMS-activate. IO.

sms-man.com

simverified.com

5sim.net (bununla ilgili ayrıca bir şey diyeceğim)

5sim.net herkesin dilinde "güvenilir" diye dolaşıyor ama biraz araştırınca birçok kişinin sorun yaşadığını, numaraların gelmediğini ya da çalışmadığını gördüm. Bu yüzden onu biraz kenarda tutuyorum.

Benim aradığım şey şu:
Bu sitelerden birini kullanıp gerçekten sorunsuz bir şekilde SMS alabilen var mı? İlk seferde çalışmasa bile 2-3 denemede düzgün bir numara gelmesi yeterli. Ama grizzlysms gibi her numara patlak çıkmasın artık.

Bir de eskiden genelde onaytr kullanıyordum, gayet memnundum ama fiyatlar son zamanlarda iyice uçtu. En basit numara bile 30-40 TL olmuş. O yüzden daha uygun fiyatlı ama işe yarayan bir sistem arıyorum.

Onaytr hangi altyapıyı kullanıyor, bilen var mı? Eğer başka bir sitede aynı sistemi daha ucuza bulabiliyorsak oraya yönelmek mantıklı olur.

Kısacası, deneyip memnun kaldığınız siteleri veya uzak durulması gerekenleri yazarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı