Vatan'dan 2 sene önce PC topladım ve 2gun önce sıvı soğutma bozuldu daha 1 aya yakın garanti varmış. Yarın götüreceğim, daha 3 5 ürünün daha garantisi devam ediyor ama sorunsuzlar onları da garantiye gönderebilir miyim? Belki sıfirini gönderirler.
Sorunsuzlar ise neden sifirini versinler?Vatan'dan 2 sene önce PC topladım ve 2gun önce sıvı soğutma bozuldu daha 1 aya yakın garanti varmış. Yarın götüreceğim, daha 3 5 ürünün daha garantisi devam ediyor ama sorunsuzlar onları da garantiye gönderebilir miyim? Belki sıfirini gönderirler.
Bilmem belki ihtimali vardır diyeSorunsuzlar ise neden sifirini versinler?
Ek olarak ekran kartini cikarip ayri yere koyup gonderin, ekran karti ile gonderilince sorun olabiliyor.Komple bilgisayarı verin, onlar gerekeni değiştirecektir diye düşünüyorum.
TamamdirKomple bilgisayarı verin, onlar gerekeni değiştirecektir diye düşünüyorum.
Ne gibi bi sorun anlamadimEk olarak ekran kartini cikarip ayri yere koyup gonderin, ekran karti ile gonderilince sorun olabiliyor.
Zannedersem ekran kartina mi ana karta mi zarar gelebiliyor, zaten toplama pc falan satin alindiginda da genelde ekran karti ayri gelir.Tamamdir
Ne gibi bi sorun anlamadim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.