Sözel Soruyu çözebilir misiniz?

B'nin mantığı yok diye bir şey yok. Soruyu hazırlayan zeka testi sitesini bıraktım. Gidip bakabilirsiniz, kendi bildiğime bir cevap söylemedim.

Cevap b gayette mantığı var.

B'nin mantığı yok diye bir şey yok. Soruyu hazırlayan zeka testi sitesini bıraktım. Gidip bakabilirsiniz, kendi bildiğime bir cevap söylemedim.
Cevap b gayette mantığı var.
B'nin mantığı yok derken ben B'de bir mantık göremedim. Açıklamaya çalışanları da anlamadım. A benim anlattığım yolla en mantıklısı görünüyor. B'yi göremiyorum.

B'nin mantığı yok derken ben B'de bir mantık göremedim. Açıklamaya çalışanları da anlamadım. A benim anlattığım yolla en mantıklısı görünüyor. B'yi göremiyorum.
A mantığa uyuyor evet.

B açıklamasında yukarı aşağı - rotasyon olmadan bakınca hepsine, dikey yatay tek sıra değil, hepsini tek olarak düşününce mantıklı görmüştüm, giderek mantığı azalıyor tabi.

Bu sorularda örüntü tarzı bir mantık aranır genel olarak tekli bakılmaz o yüzden B'den uzaklaşıyoruz.

A olabilir.

Mantık:
1 - saat yönünde koyu, açık, koyu.
2 - saat yönünde koyu, koyu, açık.
3 - saar yönünde açık, koyu, koyu.

Düşük ihtimal C.

A en düşük ithimal ile B.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorularda örüntü tarzı bir mantık aranır genel olarak tekli bakılmaz o yüzden B'den uzaklaşıyoruz.
Fazla uzaklaşamadık, A ile C arasında ya , ilk mantık A doğru.

B için rotasyon dizilimi eğer koyu koyu açık değil de koyu koyu açık/açık açık koyu gibi bir durumda geçerli olur fakat bu 9 kutu ile bunu destekleyecek bilgiye erişemiyoruz işte.

B'yi savdık. C'de de yine grilerin sayısı ve siyahların sayısının oranı alakasız oluyor diye düşünüyorum. Satır ve sütunlara göre bakıp yapmak daha mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…