Sosyal 3. Satranç Turnuvası (2020 Ağustos)

Beni de yazın hocam uzun zamandır satranç oynamiyordum bakalim ne kadar iyiyiz.
Merhaba sevgili satranç severler.
Üyeler olarak oluşturduğumuz satranç turnuvalarının 3.'sünü açıyoruz.
Turnuva katılan katılımcılara göre değişecek olup en erken 1 gün sonra başlayacaktır.
Duruma göre 5+3, 10+3 veya 10 düşünüyorum, fakat sizlerle konuşarak çoğunluğa göre karar vereceğiz. Aynı şekilde turnuva süresi de böyle belirlenecektir.

mesela 5+3 demek, her oyunun 5 dakika sürüp her hamle sonrası oyuncuya 3 saniye ek süre eklenmesi demektir.

Platform: Lichess.

Katılacakların hesabı yok ise üye olmalılar.
Turnuva şifreli olup sadece sosyal üyeleri katılacaktır. Katılımcılar başlangıç saatinde etiketlenecektir ve şifre paylaşılacaktır.

Önceki satrarnç turnuvalarına katılan (veya katılırım, takipteyim diyen; konuda katılma konusunda bir etkinliği olan) kişileri veya bizimle oynayanları etiketliyorum: (Yanlış anlaşılmasın sadece etiketliler katılabilir gibi bir şey yok, yanlızca haber vermek için :D)

@Federico Valverde
@Jang Geum'un Danji Yemeği
@obelisk
@gregor cemsa
@286313
@CubbeliPEPE
@Nabeeer
@unnamedington
@Waifu Impact
@kerobey
@Linux Oyunda
@Samotne Ciasteczka
@xxxtentac!on
@GungorMemis
@76087
@fatihgg
@sarımsaklı kola
@Uranhay
@Kavin
@wontagadra

Etiketten rahatsız olan varsa üzgünüm.

Hocam şu an oynayan bir ka kişinin oyununu izledim adamalr çok hızlı oynuyor Technopat üyeleri de mi öyle oynuyor bir de her hamle için kaç saniyemiz var.

Son düzenleme:
@SkyRose turnuvayı oluştur şimdi istersen. Katılır herkes müsait olan turnuva saati orada olur zaten. Bu arada 3. olmuş, bu gidişle gelenek haline gelecek :D.
Ya bu akşam ya da yarın akşam açarız. Bu akşam açacaksam herkesi 2 saat önceden etiketlerim, turnuva linkini de atarım.
Pazar açacaksam da yine 2 saat önce haber veririm.

Ben de 1 gün önceden oluşturup katılan katılsın yapmak istiyorum fakat öyle de çok ölü oyuncu olacaktır. Yine de 2 saat önceden haber vermekten daha iyibsonuç elde ederim. Olmadı online olmayamları çıkarırım.

Hocam şu an oynayan bir ka kişinin oyununu izledim adamalr çok hızlı oynuyor Technopat üyeleri de mi öyle oynuyor bir de her hamle için kaç saniyemiz var.
Muhtemelen profesyonellerin 1 dakikalık maçlarını izlediniz. Biz çok daha normal bir hızda maç yapacağız. Örnek;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamınki gibi 5 dakikalık olacak muhtemelen.

Ben de katılmak istiyorum.
Katılmayı düşünüyorum. 5+3 daha makul gibi.
Beni de alırsanız memnun olurum :).
Evet çoğunlukla bildirim gelmiyor bazen.
Ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? Az mı Hikaru Nakamura, Magnus Carlsen, Kasparov, Aronian izledim :D Fazla iyi olmasamda kendimi denemek iyi olucaktır.

@292469 ilgileniyorsan satranç ile katıl bence.
Beni de yaz hocam yalnız ne zaman olacak, hocam yarın biraz hararetli bir gün geçirecek gibiyim yarınsa giremiyebilirim.

@SkyRose turnuvayı oluştur şimdi istersen. Katılır herkes müsait olan turnuva saati orada olur zaten. Bu arada 3. olmuş, bu gidişle gelenek haline gelecek :D.
Ben de katılmak istiyorum.
Eskisine katılamamıştım. Bu seferkine katılabilirim. Ama biraz paslandım, umarım performansımızı veririz :D
Süreyi 5+3 olarak ayarlamayı planlıyorum.
Bu konuda tamam mısınız?
Ayrıca turnuva yarın akşam 9'dan sonra başlar gibi gözüküyor. Linki de 7.30 civarö sizi etiketleyip ayarım. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Bu konuda tamam mısınız?
Ayrıca turnuva yarın akşam 9'dan sonra başlar gibi gözüküyor. Linki de 7.30 civarö sizi etiketleyip ayarım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Bana uyar hocam. Diğer üyelerin cevapları ile değerlendiririz.

Bu konuda tamam mısınız?
Saatler iyi. 7.30'da etiket gelmezse başka biri de etiket atsın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı