İşte adından belli, okundu olarak sayıyor. Sen tek tek girmek zorunda kalmıyorsun.
Konuları.Neye tek tek girmek zorunda kalmıyorsun? Neyi okundu olarak sayıyor?
Konuları.
Şikayet; bir şeyi kendimiz, neden okumuş olarak görme ihtiyacı duyarız, o. Yani karşıya bir bilgi de göndermiş olmuyoruz. Biraz vasıfsız bir vasıta gibi geldi bana. Okunmamış olarak işaretleme kabul edilebilir bir araç, sonra hatırlamamız için kullanılabilir ama okunmayanı okunmuş gibi görmemize gerek olduğunu sanmıyorum. (Kaldırılsın demiyorum bu arada, tek kişi bile kullanıyorsa durması gerekiyor bence. Sadece mantığını sorguluyorum.)Sadece konuları okundu olarak sayıyor. Okumak zorunda değilsiniz ki tamamını okuyamazsınız sonuçta.
Okunan konuların başlıkları silik gözükür, okunmayanların ise koyu mavi. Tabii okuduğunuz bir konuya yeni mesaj gelirse okunmamış sayılıyor.
Eki Görüntüle 966332
XenForo'nun bir özelliği, niye bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Her şeyi de böyle düşünmeyin. Bu özelliği düşünmek bile aklıma gelmedi. Koymuşlar işte, bu kadar.Şikayet; bir şeyi kendimiz, neden okumuş olarak görme ihtiyacı duyarız, o. Yani karşıya bir bilgi de göndermiş olmuyoruz. Biraz vasıfsız bir vasıta gibi geldi bana. Okunmamış olarak işaretleme kabul edilebilir bir araç, sonra hatırlamamız için kullanılabilir ama okunmayanı okunmuş gibi görmemize gerek olduğunu sanmıyorum. (Kaldırılsın demiyorum bu arada, tek kişi bile kullanıyorsa durması gerekiyor bence. Sadece mantığını sorguluyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.