"Sosyal ağı okundu olarak işaretle" nedir?

• Konuyu başlatan Madss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 891

Madss

Hectopat
Yer
Malatya
1617983881820.png

Ne işe yarıyor?

İşte adından belli, okundu olarak sayıyor. Sen tek tek girmek zorunda kalmıyorsun.

Yanlışsam düzeltin lütfen.

Tamam da biz okusak ne, okumasak ne? WhatsApp mı bu, anca biz görürüz neyi okuyup neyi okumadığımızı. Diğer üyeleri alakadar eden bir bilgi göndermiyoruz ki buna basarak. Amacı ne ben de bilmiyorum. Sadece size okumuşsunuz gibi gösteriyor :)

Sadece konuları okundu olarak sayıyor. Okumak zorunda değilsiniz, zaten o kadar konuyu tek tek okuyamazsınız.

Okunan konuların başlıkları silik gözükür, okunmayanların ise koyu mavi. Tabii okuduğunuz bir konuya yeni mesaj gelirse yine okunmamış sayılıyor.
Okunan konular.png

Sadece konuları okundu olarak sayıyor. Okumak zorunda değilsiniz ki tamamını okuyamazsınız sonuçta.

Okunan konuların başlıkları silik gözükür, okunmayanların ise koyu mavi. Tabii okuduğunuz bir konuya yeni mesaj gelirse okunmamış sayılıyor.
Eki Görüntüle 966332
Şikayet; bir şeyi kendimiz, neden okumuş olarak görme ihtiyacı duyarız, o. Yani karşıya bir bilgi de göndermiş olmuyoruz. Biraz vasıfsız bir vasıta gibi geldi bana. Okunmamış olarak işaretleme kabul edilebilir bir araç, sonra hatırlamamız için kullanılabilir ama okunmayanı okunmuş gibi görmemize gerek olduğunu sanmıyorum. (Kaldırılsın demiyorum bu arada, tek kişi bile kullanıyorsa durması gerekiyor bence. Sadece mantığını sorguluyorum.)

Şikayet; bir şeyi kendimiz, neden okumuş olarak görme ihtiyacı duyarız, o. Yani karşıya bir bilgi de göndermiş olmuyoruz. Biraz vasıfsız bir vasıta gibi geldi bana. Okunmamış olarak işaretleme kabul edilebilir bir araç, sonra hatırlamamız için kullanılabilir ama okunmayanı okunmuş gibi görmemize gerek olduğunu sanmıyorum. (Kaldırılsın demiyorum bu arada, tek kişi bile kullanıyorsa durması gerekiyor bence. Sadece mantığını sorguluyorum.)
XenForo'nun bir özelliği, niye bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Her şeyi de böyle düşünmeyin. Bu özelliği düşünmek bile aklıma gelmedi. Koymuşlar işte, bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı