"Sosyal ağı okundu olarak işaretle" nedir?

Var olan her şey sorgulanmaya değer bence hocam Şablonun böyle hazırlanmış olması da bunu yapmamamıza gerekçe olmamalı.
Amacı bu işte bu butonun, bitti. Niye böyle, niye öyle... Vasıfsız bir özellik değil, bir şeye yarıyor. Siz kullanmadığınız, saçma bulduğunuz için vasıfsız diyorsunuz.

İhtiyacı olan varsa kullansın diye yapılmış. Yoksa kullanmayın. Size niye kullanmıyorsunuz diye kızmıyoruz.

Amacı bu işte bu butonun, bitti. Niye böyle, niye öyle... Vasıfsız bir özellik değil, bir şeye yarıyor. Siz kullanmadığınız, saçma bulduğunuz için vasıfsız diyorsunuz.
Butonu saçma bulduğumu söylemedim ben. İllaki bir amacı yerine getiriyordur. Dediğiniz şeye ne gibi bir durumda ihtiyaç duyarız, onu sordum sadece.

Butonu saçma bulduğumu söylemedim ben. İllaki bir amacı yerine getiriyordur dediğiniz şeye ne gibi bir durumda ihtiyaç duyarız, onu sordum sadece.
İhtiyaçlık bir şey yok. Burası bir forum. Bastıktan 1 dk sonra bile okunmamış tonlarca konu birikir. Ben arada kullanıyorum, psikolojik olarak rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…