Sosyal arama kısmında öneriler kapanıyor mu?

Mantony

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2021
Mesajlar
2.121
Makaleler
1
Çözümler
4
Arama kısmından bir şey aradığımda çıkan 5 tane konudan birine normalde kendi yazdığım şeyi aratmak için enter tuşuna bastığımda yanlışlıkla girmiş oluyorum. Burada çıkan konular da aramakta olduğum şeyden alakasız konular oluyor zaten bir işe de yaramıyor yani. Burada çıkan öneriler kapatılabiliyor mu? Kapatılamıyorsa en azından kapatma seçeneği gelmeli.

1648397167825.png
 
Bu linkten ''Arama seçenekleri'' kısmını ''Uygunluk'' olarak seçip kaydedin. Yazılan şey ile alakalı sonuçlar çıkacaktır.


Bu konuyu açmadan önce o ayarı denemiştim, benim demek istediğim ile alakalı bir ayar değil. Ben daha arama kısmındayken çıkan 5 adet konunun bana önerilmemesini istiyorum. Aramak istediğim şeyi yazıp enter tuşuna bastığımda önerilen konuları açıyor bazen. İllaki mause ile ara tuşuna basmak gerekiyor.

Veya orada önerilen konular çıkabilir ama ben enter tuşuna basınca orada önerilen konuya gitmesini değil benim arattığım kelimeleri aramasını istiyorum.
 
Bu konuyu açmadan önce o ayarı denemiştim, benim demek istediğim ile alakalı bir ayar değil. Ben orada önerilen 5 adet konunun bana önerilmemesini istiyorum.

Direkt alakalı değil, evet. Tamamen kapatma seçeneği yoktur diye ek olarak bunu önerdim, zaten denemişsiniz. Direkt kapatma seçeneği yok diye biliyorum. Oraya istediğiniz anahtar kelimeyi yazıp alttaki ara butonuna tıklayınca alakalı sonuçlar çıkıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı