Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.721 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 28 Eylül 2020 #21 Goygoy konusu kapandığı için sıkıldığını biliyorum. O konuya bayağı yazmışsın.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 28 Eylül 2020 #22 Blacksidemre dedi: Goygoy konusu kapandığı için sıkıldığını biliyorum. O konuya bayağı yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş tüm mesajlarını o konuda yaptı zaten ve sadece boştu.
Blacksidemre dedi: Goygoy konusu kapandığı için sıkıldığını biliyorum. O konuya bayağı yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş tüm mesajlarını o konuda yaptı zaten ve sadece boştu.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Eylül 2020 #23 Açılan konular hep aynı oluyor. Adam araştırmadan konu açıyor sürekli. Konu dışında birkaç değerli üye kalkındırıyor sadece. Ben de çok sıkılıyorum.
Açılan konular hep aynı oluyor. Adam araştırmadan konu açıyor sürekli. Konu dışında birkaç değerli üye kalkındırıyor sadece. Ben de çok sıkılıyorum.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #24 Chloe Price dedi: Mutluww ve asosyal necmi artık yok hocam. Genişletmek için tıkla... Asosyal necmi çok iyiydi ya
Chloe Price dedi: Mutluww ve asosyal necmi artık yok hocam. Genişletmek için tıkla... Asosyal necmi çok iyiydi ya
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 28 Eylül 2020 #25 319361 dedi: Konu zabıtaları sağ olsun artık kimse konu açmaz oldu. Açılan konulara "Bu konuya gerek var mıydı?" gibi mesajlar atan güzel üyelere sitemim. Genişletmek için tıkla... Açılan konular gerçekten gereksiz.
319361 dedi: Konu zabıtaları sağ olsun artık kimse konu açmaz oldu. Açılan konulara "Bu konuya gerek var mıydı?" gibi mesajlar atan güzel üyelere sitemim. Genişletmek için tıkla... Açılan konular gerçekten gereksiz.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 28 Eylül 2020 #26 Yusuf koca dedi: Asosyal Necmi çok iyiydi ya Genişletmek için tıkla... Saygı duyarım fakat Sosyal'in en sevdiğim konularından birisi budur Sosyal'de soru sormak ücretli olsun - Technopat Sosyal. (Mutluww 1 ay ban yemişti fakat son konusundan sonra yine tatilde sanırım)
Yusuf koca dedi: Asosyal Necmi çok iyiydi ya Genişletmek için tıkla... Saygı duyarım fakat Sosyal'in en sevdiğim konularından birisi budur Sosyal'de soru sormak ücretli olsun - Technopat Sosyal. (Mutluww 1 ay ban yemişti fakat son konusundan sonra yine tatilde sanırım)
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 28 Eylül 2020 #27 @Samotne Ciasteczka ve @Yener K. hocam gidince sosyalin havasi degisti bir.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.660 Makaleler 21 Çözümler 97 28 Eylül 2020 #28 Bir halt yok gerçekten, hep aynı çer çöp konular var.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 28 Eylül 2020 #29 Ekonominin batması biraz da foruma vurdu galiba. İnsanlar sistem toplamaya foruma gelirdi, forumun tadını alınca kalırlar başka konulara yönelirlerdi. Turist kaybettik turist. acv dedi: Açılan konular gerçekten gereksiz. Genişletmek için tıkla... Gereksiz ama böyle böyle gelişecekti belki çocukların mizahları. Konu açmaya korkar olduk.
Ekonominin batması biraz da foruma vurdu galiba. İnsanlar sistem toplamaya foruma gelirdi, forumun tadını alınca kalırlar başka konulara yönelirlerdi. Turist kaybettik turist. acv dedi: Açılan konular gerçekten gereksiz. Genişletmek için tıkla... Gereksiz ama böyle böyle gelişecekti belki çocukların mizahları. Konu açmaya korkar olduk.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 28 Eylül 2020 #30 Bu arada arkadaşlar goygoy nedir? Gerçekten bilmiyorum foruma kayıt olduğumdan beri bu goygoy kelimesini duyuyorum.
Bu arada arkadaşlar goygoy nedir? Gerçekten bilmiyorum foruma kayıt olduğumdan beri bu goygoy kelimesini duyuyorum.