Çözüldü Sosyal Bilgiler Hocasının Garip Davranışı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre48848

Picopat
Daha fazla  
Abiler Ablalar biliyorum yasim kucuk ama bu konu cok kafama takildi. Bugün Sosyal Bilgiler Sinavim aciklandi 7. Sinif, hoca kagitlari verdi ondan sonra arkamda oturan arkadasim hocaya bir şey sordu ona ayni cevaba puan vermis ama bana vermemis. Sonra hoca bizim cevaplara bakti dedi ki siz kopya cekmissiniz. Biz hocanin anlattigi yerden degil Tonguc kitabindan calismistik. Hoca dedi ki Tum okul disinda tek siz bu cevabi vermissiniz. Bizde arka arkaya oturdugumuz icin hoca kopya cektik sandi ben ona kopya vermisim oda almis kopyayi oyle soyluyor hoca bu arada kadin. Sinavda zaten 2 nobetci ogretmen vardi ve benim kagidim sonuna kadar kapaliydi bir kopya meselesi yok yani. Bu konu hakkinda dusunceleriniz neler acaba?

Not: Sinavim 93 arkadaşımınki 70 bu arada, bir de galiba o soruda arkadasima da puan vermemisti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hakkını yedirme, ailene bildir. Kesin kanıt olmadığı sürece kopya muamelesi yapamaz.
Dedi ki o kaynakta nerede oyle bir şey yaziyorsa getir bana o kaynagi dedi bende tamam dedim. Arkadasimin sinifinada ayni seyi yapmis O sinifta herkes yuksek almis siz nasıl bu kadar yuksek aldiniz deyip tum sinifa tutanak tutmus diye anlatmisti galiba arkadasim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı