T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 22 Haziran 2022 #11 Matematik süresi azalacak, fen dersi ise göremeyeceksiniz, bu yüzden matematik ve fenin üzerine gitmeniz gerekecek. Artyom_Alekseyevich dedi: Sosyal Bilimler Lisesinde fizik kimya ve biyoloji dersleri verilmez. Sayısal seçeceksen ya Fen Lisesi yada Anadolu Lisesi'ne gideceksin Genişletmek için tıkla... 11. sınıfa kadar veriliyor.
Matematik süresi azalacak, fen dersi ise göremeyeceksiniz, bu yüzden matematik ve fenin üzerine gitmeniz gerekecek. Artyom_Alekseyevich dedi: Sosyal Bilimler Lisesinde fizik kimya ve biyoloji dersleri verilmez. Sayısal seçeceksen ya Fen Lisesi yada Anadolu Lisesi'ne gideceksin Genişletmek için tıkla... 11. sınıfa kadar veriliyor.
Artyom_Alekseyevich Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 328 Çözümler 1 Yer Moscow Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #12 tryx dedi: Matematik süresi azalacak, fen dersi ise göremeyeceksiniz, bu yüzden matematik ve fenin üzerine gitmeniz gerekecek. 11. sınıfa kadar veriliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bölüm zaten 10.sınıfın sonunda seçiliyor
tryx dedi: Matematik süresi azalacak, fen dersi ise göremeyeceksiniz, bu yüzden matematik ve fenin üzerine gitmeniz gerekecek. 11. sınıfa kadar veriliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bölüm zaten 10.sınıfın sonunda seçiliyor
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 14 Eylül 2022 #13 FurkanKeremX24 dedi: Merhaba. Senenin başından beri mümtaz turhan sos. Bilimler lisesi hayalim. Fakat hayalimdeki meslek ise sayısal bölümde. Bu yüzden sosyal bilimler lisesine gidersem sayısal bölüm seçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gittin mi liseye.
FurkanKeremX24 dedi: Merhaba. Senenin başından beri mümtaz turhan sos. Bilimler lisesi hayalim. Fakat hayalimdeki meslek ise sayısal bölümde. Bu yüzden sosyal bilimler lisesine gidersem sayısal bölüm seçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gittin mi liseye.
FurkanKeremX24 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 149 15 Eylül 2022 #14 423693 dedi: Gittin mi liseye. Genişletmek için tıkla... Evet şuan okuldayım hatta.
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 15 Eylül 2022 #15 FurkanKeremX24 dedi: Evet şu an okuldayım hatta. Genişletmek için tıkla... Bende okula gidiyorum sen hazırlıksın değil mi? Bende hazırlığımda. Son düzenleme: 15 Eylül 2022
FurkanKeremX24 dedi: Evet şu an okuldayım hatta. Genişletmek için tıkla... Bende okula gidiyorum sen hazırlıksın değil mi? Bende hazırlığımda.
FurkanKeremX24 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 149 17 Eylül 2022 #16 423693 dedi: Bende okula gidiyorum sen hazırlıksın değil mi? Bende hazırlığımda. Genişletmek için tıkla... Evet hangi sınıfsın? Ben hazırlık a dayım. 423693 dedi: Bende okula gidiyorum sen hazırlıksın değil mi? Bende hazırlığımda. Genişletmek için tıkla... İstersen discordunu ver ordan konuşalım. Son düzenleme: 18 Eylül 2022
423693 dedi: Bende okula gidiyorum sen hazırlıksın değil mi? Bende hazırlığımda. Genişletmek için tıkla... Evet hangi sınıfsın? Ben hazırlık a dayım. 423693 dedi: Bende okula gidiyorum sen hazırlıksın değil mi? Bende hazırlığımda. Genişletmek için tıkla... İstersen discordunu ver ordan konuşalım.
YusufEmiir Picopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #17 FurkanKeremX24 dedi: Evet hangi sınıfsın? Ben hazırlık a dayım. İstersen discordunu ver ordan konuşalım. Genişletmek için tıkla... Biraz geçmiş ama ne yaptın knk son durumun ne merak ettim.
FurkanKeremX24 dedi: Evet hangi sınıfsın? Ben hazırlık a dayım. İstersen discordunu ver ordan konuşalım. Genişletmek için tıkla... Biraz geçmiş ama ne yaptın knk son durumun ne merak ettim.