Sosyal hayatımı yavaş yavaş toparlamak istiyorum

Ahmet40218

Hectopat
Şu an ne yapacağımı kendi kafamda belirledim ancak okul vakti gelmediği için yapamıyorum. Dışarı çıkıyorum kızlar erkekler geziyor millet eğleniyor, ama baktığımda çoğu sigara alkol kullanıp aile parasını yiyorlar, kendilerine bir katkısı yok. Yani şu anlamda, eğlenmek için yaşıyorlar lisede hayatı, kiminin hedefi vardır ancak işi gücü gezip tozmak olmuş. Benim demek istediğim şu ben böyle insanların arasında kendim gibi hedefi olan kendini geliştiren bir hanım bir kız karşıma çıkar mı onu merak ediyorum. Diğer çocukların gezmekten başka yaptığı bir şey yok, laf anlatmaya gelmiyor adamakıllı bir konuda konuşamıyorsun, liseye gidiyorum bu arada lise ortamını bilen bilir zaten.

Kendim yıllardır internet üzerinden kendimi geliştiriyorum ve bu işimi büyütüyorum. Okul ortamında bir arkadaş ortamımın olmasına da gerek yok yani anlaşabildiğim benim dilimde insanların olmasını istiyorum, 2'li ilişkilere geldiğimizde, kendim gibi merak eden kendi bir hedefi fikri düşüncesi olan biri ile olmak istiyorum uyum sağlayacağım.

Kendim beraber oturup saatlerce konuşup tartışacağım, yeri geldiğin öpüp koklayacağım (çok ekstrem katmaya gerek yok :) )
Karakterlerimin uyacağı, ruh eşim...

Şu an 15 yaşındayım bu yüzden çocuklar ya eğleniyor ya içiyor, aile derdi merdi kendimi geliştireyim yok. Kendi gördüğüm kesimde. Bu yüzden uzak kalmak zorunda kalıyorum. Şu an meslek lisesindeyim gerçekten çok değişiklik oluyor, bu yıl Anadolu'ya geçmek istiyorum. Şu an gittiğim yerde, adamakıllı hedefi de boş ver açıp 2-3 kitap okuyan görmüyorum.

Kendini uyanık sanıyor millet gerçekten :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yaşınızda çok zor maalesef. Ama imkansız değil insanlarla tanışmaktan çekinmeyin bana kalırsa. Hem sosyal skillerinizi de canlı tutarsınız. Kendinizi geliştirmekten asla vazgeçmeyin. Yaşantınızın kalitesine de alacağınız tada da kesinlikle katkısı olacaktır. Yaşıtlarınız pek yanaşmayabilir bu vizyonunuza. Garipseyebilirler bile. İnanın bana üniversite ve geri kalan yaşantınızda o kattıklarınız sizi çok ileriye taşıyacaktır.

Sizin yaşınızda çok zor maalesef. Ama imkansız değil insanlarla tanışmaktan çekinmeyin bana kalırsa. Hem sosyal skillerinizi de canlı tutarsınız. Kendinizi geliştirmekten asla vazgeçmeyin. Yaşantınızın kalitesine de alacağınız tada da kesinlikle katkısı olacaktır. Yaşıtlarınız pek yanaşmayabilir bu vizyonunuza. Garipseyebilirler bile. İnanın bana üniversite ve geri kalan yaşantınızda o kattıklarınız sizi çok ileriye taşıyacaktır.
Onun için diyordum üniversiteye kadar denginde olan yok, O kadar sene beklemeye değer :D
Ama şu an başlarsam, daha etik olacak diye düşünüyorum.

@Ahmet40218 muhtemelen niteliksiz okula gittiğin için Anadolu'ya geçsen de pek bir değişmeyecektir. Bunun dışı cevrendeki insanları bilgi açısından kucumseyip meslek lisesine gitmen hafifden ironik olmuş ha sonrasında duzeldiysen bilemem ama uniye kadar çekmek zorundasın o da eğer iyi uniye gidersen.

İyi bir okulda olsan çoğunlukla bu tarz kızlar oluyor zaten.

Son düzenleme:
@Ahmet40218 muhtemelen niteliksiz okula gittiğin için Anadolu'ya geçsen de pek bir değişmeyecektir. Bunun dışı cevrendeki insanları bilgi açısından kucumseyip meslek lisesine gitmen hafifden ironik olmuş ha sonrasında duzeldiysen bilemem ama uniye kadar çekmek zorundasın o da eğer iyi uniye gidersen.

İyi bir okulda olsan çoğunlukla bu tarz kızlar oluyor zaten.
Sayısal sözel derslere potansiyelim beni s2lak yada akıllı biri yapmayacaktır :) Zekanın bu 2 sinden ibaret olmadığını bu yaşında biliyorsundur bende
Mizahen söylediysen anlamı yok.

@Ahmet40218 kısmen diyim duygusal zeka gibi farklı türlerde var bunu biliyorum tabi ama şahsen iyi bir liseye gitsen bunlarla karsilasmazdin çok. Kültüre falan baglamadim fark edersen zekayi söyledim.

@Ahmet40218 bizim okulda bir kaç tane geyik yapmaya gelen tıp olsa da çoğunluk ders ve kendini geliştirmek için geliyor.

@Ahmet40218 kısmen diyim duygusal zeka gibi farklı türlerde var bunu biliyorum tabi ama şahsen iyi bir liseye gitsen bunlarla karsilasmazdin çok. Kültüre falan baglamadim fark edersen zekayi söyledim.

@Ahmet40218 bizim okulda bir kaç tane geyik yapmaya gelen tıp olsa da çoğunluk ders ve kendini geliştirmek için geliyor.
Yaşınız kaç lise döneminde biri için düşüncelerinizi daha net ifade ediyorsunuz.

@Ahmet40218 ocak 2005 doğumluyum.

Bu tarz işler tecrübe işidir bana göre 14 15 yasinda biri rahatlıkla daha iyi yorum yapabilir. 20 yaşında görüyoruz daha kızla konuşmamış tipler var forumda.

En son olarak ruh eşi bulmak diye bir şey yok karşındaki kişi 15 yıllık komplike bir karakter benzer özellik olsa da tamamen aynı olması imkansız iyi ilişki zaten farklı özelliklere saygı duyarak geliyor ve aradığın kızı bulman için önerim dershane ya da çeşitli topluluklar belli amaçlarla bir araya gelen felsefe olabilir mesela senin gibi biri için. Baska da çok yapabilecegin bir şey yok bu konuda.

Son düzenleme:
İllaki kafa dengi bir kız çıkacaktır. İnsanlardan tamamen soyutlama kendini derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00