- Makaleler
- 5
Yanlış bilgilendirme yüzünden tartışmaya girmek ve hata yaptığımı geç fark etmek. Ceza alacak kadar yani.
Bu durumda süresiz ban alabilirsiniz. Kurallara alenen karşı gelmek doğru değildir.Bana hava hoş, fırsatçı insanların ilanlarını 2. el kategorisinden tamamen yasaklanincaya kadar baltalayacagim. İlan verecek olsam buraya gelmem zaten, sadece 2. eldeki fırsatçı insanları kudurtmak benim için bir hobi oldu.
Bilmez miyim... Herkesin hataları olur. Ben KMSpicio önerdiğim zamanlarımı bilirim... (Kötü günlerdiRezil olmak. Hatta olmuştum bir kere formatla alakalı bir konuda. Görsele bakmadan ezbere mesaj atınca utançtan kıpkırmızı kesilmiştim. @Enes3078 bilir.![]()
Ban yemiş sanırım.@Asosyal Necmi konu açacak diye çok korkuyorum.
Taklit edilmekBurada en korktuğunuz şey nedir?
Arkadaş hayatında annesi dışında dişi bir birey görmemiş gibi. Kadınları çok ilginç buluyor kendisi.@Asosyal Necmi konu açacak diye çok korkuyorum.
Sizin demenize göre Steam ve Epic hesap satışlarını usulsüzlük yüzünden baltalayabiliriz, değil mi? Sonuçta bu yapılan bir usulsüzlük. Kirayla oturulan evi kiraya vermek gibi bir şey.Birilanda usulsüzlük, dolandırıcılık ya da sahtecilik olmadığı sürece, satın almayacak kişilerin ilanlara karışması doğru değil.
Artık mümkün değil.Asosyal Necmi'nin konu açması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.